kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Nemesis: Belső Tűz

Belső Tűz

...Hihetetlen, hogy az embereknek mennyire szükségük van ara, hogy valaki megnyugtassa őket: nem reménytelen az életük. Szeretik hallani, hogy ők is kivétel nélkül fontos tényezői ennek az egész örök körforgásnak, amit sorsnak hívunk. De ugyanakkor képesek vakon elhinni, vagy a saját maguk számára előnyössé ferdíteni azt, amit mondanak nekik, hajlamosak fanatikussá válni és a fanatizmust csak egy hajszál választja el a barbárságtól. Ő viszont napról napra, egyre növekvő önbizalommal járta az utcákat. Valami megmagyarázhatatlan, fékezhetetlen belső tűz által hajtva fáradhatatlanul… Egyik reggel mégis valahogy olyan gondterhelt arccal indul el. Kérdeztem, mi a baj, de csak annyit mondott: "félek" és újból útnak indult...

I. A Belső Tűz

Elszáll a szó, a szél szárnyán
A szívekre rátalál.
Én megadom a választ,
Ha valaki fél,
Mert valahol mindig meghal a remény.

De a szónak súlyát
Igen, érzem már
Ide tömegek jönnek a reményért
Én megadom a választ,
Ha valaki fél
Mert ugyanúgy éltem azelőtt, nemrég...

Érzem a belső tűzben,
Mely bennem lángol
És tovább él, ha érzed
És újból kéred, újból mondom:
Van remény!!!

Egy prófétát éltetnek,
Egy próféta köztük él
Egy üzenet az égből
Mely hirdeti a Fényt
Ez az igazi, tiszta Ébredés

Érzem a belső tűzben,
Mely bennem lángol
És tovább él, ha érzed
És újból kéred, újból mondom:
Van remény!!!

Akarom, hogy mindenki meglássa,
Hogy újból megtalálja,
Érezze újból át
Az örök élet mindenkire vár
De az álmainkat meg kell élnünk,
Vagy el kell érnünk itt lenn a Földön...

II. Éjfél

Egyedül ért el az éjfél
Hazaértem, a nap végén
Odafenn a lány már alszik
A csendbe olvadt a sötétség

Valahol az álom határán,
Hol a test is súlytalan
A varázslat formát öltött
Érint egy kéz, fénykönnyű kéz
Angyali lény - arcomba néz...

III. A végső igazság

ANGYAL: "Tudod a titkot a fényről,
Hogy honnan, mindegy
A bátorságod, hogy elmondd,
Az nekünk túl sok már.

Ne hidd, hogy jobban élnek majd
Vakhitük tévedés
A szép szó úgy sem használ már
Könnyítsd meg a szenvedést!"

IV. Kétségek közt

És újból itt a reggel
És mégis nehéz szívvel
Indulok, hogy hirdessem az új igét...
Mi lesz, ha félreértik,
Mi lesz, ha nem fogják fel
És önként indulnak fény felé?

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Veréb Tamás Kárpáti Rebekába szeret bele új dalának klipjében - Megjött az Éjszakai járat!

Az alapvetően színházi színészként és annak deszkáin tett alakításaival ismertté és televíziós szereplései által egycsapásra rendkívül népszerűvé vált fiatal tehetség, Veréb Tamás most újra önálló dallal jelentkezett, mely az Éjszakai járat kalandjairól szól. Hétköznapi, mindannyiunk számára ismerős környezet és szituáció lehet, melyben Kárpáti Rebeka mindenki szívét elrabolja, egyetlen budapesti éjszakai utazás közben. 

A szabadidejében akár még az extrém sportokkal is kacérkodó színész-énekesnek Éjszakai járat című dalához készült klipjében feltűnik az éjszakain utazó fiatal lány, akit Kárpáti Rebeka alakít. S hogy lesz-e valami ebből a különös találkozásból és a vonzalomból, amelyet érez, kiderül a klipből.


VERÉB TAMÁS ADATLAPJA ÉS DALSZÖVEGEI NÁLUNK, IDE KATTINTVA!


Veréb Tamás friss dala, az Éjszakai járat Szepesi Zsolt (Sean Darin) produceri munkáját és alkotói vénáját is dicséri, hiszen e dalt hárman alkották: ő, aki hazánk egyik legfoglalkoztatottabb producere, Veréb Tamás és Budai Gábor. Az Éjszakai járat című dal az ismerkedésről, a szerelmek születéséről és mindemellett természetesen a fiatalságról, az önfeledt éjszakai életről és a bulik utáni hazaútról szól. Szepesi Zsolt módszere mindig a modern zenei megoldások és irányzatok felé viszi el a dalokat, s ez az Éjszakai járat esetében is így volt, éppen ezért ebben a dalban is a nemzetközi, friss poptrendek felé tolták el a hangsúlyt, mindeközben igyekeztek hitelesek maradni Tamás személyiségéhez, élményeihez, emlékeihez és természetesen az önfeledten az életet megélő budapesti fiatalok életérzéséhez. Éppen ezért a dal ugyanúgy szól Tamás már meglévő rajongótáborához, mint egy egészen új réteghez, akik majd épp az Éjszakai járatot fogják magukhoz közelinek érezni, hiszen bárki éjszakai utazásáról, érzéseiről és vágyairól szólhat ez a dal.

Veréb Tamás amellett, hogy az Éjszakai járattal most egy egészen új oldalát mutatja meg, természetesen továbbra is látható a színházban is, hiszen egész nyáron a deszkákon állt, ősszel pedig a Budapesti Operettszínházban alakítja majd Istvánt, a legendás rockoperában, az István, a királyban. Emellett pedig további szokatlan, ám annál izgalmasabb szerepekben is feltűnik majd.