kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Eszményi Viktória és Heilig Gábor: Veled és nélküled

Veled és nélküled

Utcák, azok a régi kis utcák
Hányszor sétáltam éjfél után is
Veled és nélküled

Presszók, azok az eldugott presszók
Hányszor ültem egy sarokba bújva
Veled és nélküled

Változnak az utcanevek,
De megvannak a régi helyek
Én már elképzelni sem tudnám nélküled!

Esték, azok a régi esték
Amikor nem volt még biztos, hogy hogyan múlnak el,
Veled vagy nélküled

Veled vagy nélküled
Amikor nem volt még biztos, hogy hogyan múlnak el,
Veled vagy nélküled

Srácok, azok a régi srácok
Hányszor hívtak még bulira akkor, hm...
Veled és nélküled

Séták, azok a hajnali séták,
Hányszor váltottam meg a világot, hm...
Veled és nélküled

Változnak az utcanevek,
De biztos, hogy az életemet
Én már elképzelni sem tudnám nélküled! hú-ú-ú...

Évek, azok a megszépült évek,
Hányszor jutnak még ma is eszembe, hm...
Veled és nélküled

Jól ismerjük egymást, vagy hisszük csak talán,
Kiváncsi volnék, te hogy emlékszel rám?
Milyen voltam akkor, és milyen vagyok ma?
S megváltoztam kissé, vajon mi az oka?

Évek, azok a megszépült évek,
Hányszor jutnak még ma is eszembe, hm...
Veled és nélküled

Veled és nélküled
Hányszor jutnak még ma is eszembe, hm...
Veled és nélküled

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.