dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mr.Busta: Killtrill (ft. Giajjenno)

Mr.Busta - Killtrill (ft. Giajjenno) 18 éven felülieknek!

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Mr.Busta
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Hip-Hop/Rap
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 19280 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Killtrill (ft. Giajjenno)

Yeah! Mr Busta! Giajjenno! AK26! Rappfater! Killtrill! RETETETETE!
(Mr Busta:)
Igen elkezdte mindenki egyszer, csak valakire nem hatott az átkozott vegyszer, tudom mindenki DJ volt egykor, most reppesbe tolod, de szétnyom a szektor. Belemásztok ti bárkibe, pedig többet az öregapám lábvize. Belehaltok ti bármibe, pedig többet ér a rappfater szájvize. Hozom a flow-mat, hozod a slep-t, majd írunk egy repibe, egy sírós kis rappet, buzi tanoncok, szerelmesek mindig, bármilyen gáz lesz a pina, megy a sír-rí, nektek nem gáz a gecigránát, mert a Fluornak a kakiját azt lecidáznád, megennéd a kutyámnak a kutyaszarját, csak a címlapon lássák a gagyi barmát!

Refrén (Giajjenno):
Killtrill, ahogy rég tol a still-still, kaszabol a kiadó, mint a KillBill, mutass olyat aki név lett a rappbe ellenség onbroad, ellenfél egy se! Still-still, itt az RTM KillTrill, kaszabol a kiadó, mint a KillBill, sok az ellenség ellenfél egy se, mutass olyat aki név lett a rappbe!

(Mr Busta:
Minden faszomnak, lemezen egy se, igaz már megbaszták elötte seggbe. Kellett a Tv, hogy kiforrjon szarrá, kellett a pörgető, hogy kifagyjon, hajrá, kellett a börtön, hogy féljenek tőled, kellett a szilikon, hogy basszák a tőgyed. Ugyanúgy köröket futnak a hölgyek, mert a szopásból kurva nagy sport lett, én meg küzdök, hogy játsszák a klippem, a tetkó az kevés, mert nem basztak sitten, mindenkinek árulom a kibaszott bőrőm, pénzt adok érte, hogy szúrjatok tökön. Éljetek, hízzatok, vegyetek házat, ha elárulsz, nem számít gáznak. Az is reklám már, hogyha áztat, egy tizenhatodik senki, nem kell a gyásznak.

Refrén

(Mr Busta:)
Hatalmas csapda, hogy buzulsz a ride-ba, a sikeredet igazából senki se vágja, amit én tolok, egy kibaszott vágta, királynők ujjazzák magukat a kábdban. Elég a hangom, megmondom frankón, butának hiszel, de Boss lett a rangom, random csak jelzem, hogy nem játszik a pardon, igaz te kicsi? De nem vagyok Marton. Kitanult reppes, miért nem ingább hentes, egy disznónak a hátán kolbásszal kergess. Vidéki vagyok, de nem UG suttyó, ha feljöttök Pestre, majd megöl a metró. Szürke pontok, pici kis csontok, huszonévesen cink, hogyha csórtok. Utáltok mind, de lennétek klónok, rapfater 20 éve, viszem a boltot!

Refrén

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.

 

KFT-dalszövegek itt.


Hallgasd végig az albumot itt.

 

A korongról a "Te vagy az, aki kell" című felvételt már korábban megismerhettük. A slágergyanús trackhez Lantos P. István fotóművész képeiből készült videóklip. Most pedig a "Valahogy nem az én napom" című újdonsághoz debütált egy geometriai alakzatokban és különböző vizuális elemekben gazdag lyric videó. A fülbemászó dalban közreműködik Háry Péter (szintetizátor), Pribojszki Mátyás (szájharmonika) és Szász Ágnes (ének) is.



 

A KFT a nyolcvanas évek legendás újhullámos együttese, a hazai elektronikus zene úttörője. A nevükhöz olyan megoldások fűződnek, amelyek évtizedekre meghatározták az elektronikus hangzást a magyar zenei életben.

 

A csapat június 20-án izgalmas koncertre készül: együtt lépnek fel a Pál Utcai Fiúk nevű zenekarral a Budapest Parkban. A véletlen úgy hozta, hogy eddig fesztiválokon is szinte alig találkoztak, most azonban közös blokkok is lesznek a műsorban. A KFT-vel ezen az estén fellép Gábor Andor UFO, Lengyelfi Eszter és a Vintage Dolls énekes trió is.





Fotók: KFT