dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Bódi Guszti és a Fekete szemek: Bánat, bánat

Bánat, bánat

Óh, nem tudsz parancsolni a büszke szívednek. Nem tudod kit szeress, mert sokan szeretnek. Kérem a jó Istent, engedjen feledni, a válasza: téged kell szeretni! A válasza: téged kell szeretni! Bánat, bánat oly sűrű bánat! Bánatomban meghalok utánad. Százezerszer elrontottam jól tudom, boldogságra nincs több alkalom. Óh, devlá, boldogságra nincs több alkalom. Ha valaki elment, és nem tudott menni, még ha nagyon fáj is, el kell felejteni! Kérem a jó Istent, engedjen feledni, a válasza: téged kell szeretni! A válasza: csak őt kell szeretni! Bánat, bánat oly sűrű bánat! Bánatomban meghalok utánad. Százezerszer elrontottam, jól tudom, boldogságra nincs több alkalom! Óh, devlá, boldogságra nincs több alkalom! Minek is tagadjam, régóta szenvedek, könnyeim miattad régóta peregnek. Kérem a jó Istent engedjen feledni, a válasza: téged kell szeretni! A válasza: téged kell szeretni! Bánat, bánat oly sűrű bánat! Bánatomban meghalok utánad. Százezerszer elrontottam jól tudom, boldogságra nincs több alkalom! Óh devlá, boldogságra nincs több alkalom! Bánat, bánat, oly sűrű bánat, bánatomban meghalok utánad. Százezerszer elrontottam, jól tudom, boldogságra nincs több alkalom. Boldogságra nincs több alkalom!

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!