kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Zoltán Erika: Szívünkből szólt

Szívünkből szólt

Emlékszel? Hogy volt jó pár év. Elmúlt. Ott voltunk. A dal így szólt, buli volt csak, hangolj, gyerünk!
Emlékszem, miért kezdtük el, jó most is látni. A lelkünkben égig ölel, egy dal hív most szállni.
Elvarázsolt éj, ma is bennünk él. Szeresd úgy, mint régen, nem szerettem mást. Nem feledhetsz úgy sem, ha messzi távol jársz. Visszahív egy emlék, gondolj ránk.
A dal szívünkből szólt, őrizd meg jól, ott hol az emlékek élnek. A dal szívünkben él, mit álmunk zenél. Lelkünk egy ritmusra ébred.
Refrén: A dal....
Oooo, szívünkben élnek
Oooo, őrizd meg kérlek!
Minden perc életre kel, jó vissza járni. A lelkünkben égig ölel, egy dal hív most szállni. 220 felett egy másik történet, szeresd úgy mint régen, nem szerettem mást. Nem feledhetsz úgysem, ha messze távol jársz, visszahív egy emlék, gondolj ránk.
Refrén.: A dal...

Hírek
Hírek

Rómeó és Júlia musical

Különleges előadás az Arénában


2019. szeptember 14., szombat 19:30 óra
Rómeó és Júlia musical az Arénában

Az előadás mottója: Szerelem a gyűlölet ellen!

A Magyarországon 15 éves Rómeó és Júlia musical szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában nyűgözi le a közönséget.
A főszerepekben ismert fiatal tehetségek láthatók, a többi karakterben pedig sztárszínészek és a bemutató egykori felfedezettjei szerepelnek majd. Az exkluzív előadás különleges forgószínpaddal, extra fényekkel, kivetítőkkel és közel 120 szereplővel kápráztatja el a nagyérdeműt.
 
A rendező Kerényi Miklós Gábor, aki az elmúlt 15 évben a Budapesti Operettszínházban és külföldön is sikerre vitte a musicalt. A hagyományos forma megtartása mellett olyan különleges előadást tervez, amelyben a közönség ezúttal nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak.

A Shakespeare dráma alapján írt musical szövegírója és zeneszerzője Gérard Presgurvic, aki örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson.

Jegyvásárlásra ide kattintva nyílik lehetőséged.

A rendhagyó előadásról részleteket, képeket az esemény Facebook oldalán találsz.