Előadó: | Pa-dö-dö |
---|---|
Album: | Hadd énekeljünk mi is az idén |
Megjelenés: | 2003 |
Hossz: | 3:10 |
Szövegírók: |
Falusi Mariann Lang Györgyi |
Pálos Zsuzsanna Vághy Tamás |
|
Kiadó: | Pa-Dö-Dő Records |
Stílus: | Europop, Dance-pop |
Címkék: | Keressük! |
Megláttalak tegnap délután,
azt hittem, hogy elájulok a jégbüfé előtt.
Eldöntöttem, hogy megszólítalak,
de az anyám mindig azt mondta,
hogy ne a nő kezdeményezzen.
Most mit tegyek, hogy jó kislány legyek.
Megőrülök, ha nem tudom meg a nevedet.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem már csak a tegnap délután.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem talán a holnap délután.
ÁPISZ-ba indultam, mi történt velem?
Azóta még itt állok a jégbüfé előtt.
Éjjel kicsit fáztam, de remélem megéri,
ha holnap újra erre jössz, hátha észreveszel.
Most mit tegyek, hogy jó kislány legyek.
Megőrülök, ha nem tudom meg a nevedet.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem már csak a tegnap délután.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem talán a holnap délután.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem már csak a tegnap délután.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem talán a holnap délután.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem már csak a tegnap délután.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem talán a holnap délután.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem már csak a tegnap délután.
Ó, melyik a legszebb nap a héten?
Azt hiszem, nekem talán a holnap délután.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál