Előadó: | Omega Diatribe |
---|---|
Album: | Iapetus |
Megjelenés: | 2013 |
Hossz: | 3:44 |
Szövegírók: |
Komáromi Gergely |
Hájer Gergő |
|
Kiadó: | Szerzői kiadás/La Bam Prod. |
Stílus: | Modern Metal |
Címkék: | Keressük! |
this is the end
all the useless wait for this
the argument has been created
the light is ours
the darkness only will be
we could demonstrate
but left some confidence
recklessness
or constraint
no one remembers strictly
the ancient vague words
fly to our genes
our time expires, there’s nothing we can do
left to the Moon
beyond the lightless territory
where we walked many times
the word has been written
left to the Moon
all the useless wait for this
the argument has been created
the light is ours
the darkness only will be
we could make demonstrate
but left some confidence
we can rotate
in our stroboscophic room
seeing silhouettes
right to an open window
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál