kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
AK26: Húzd fel

Húzd fel

Héé, minden kéz fenn, nálunk, ez a 26. A környékemen minden utcát kijártam, el nem nyomhat.. Senki már.. lelkipásztor,itt a prédikátor. Minden terminátor, terminálba teszlek bárhol! Pörög a króm, és pörög a pénz, meg forog a szerencse.. A kocka el van vetve, láttam, hogy a spanom keresztbe.. tett nekem. Ahogy felnőttem a rappeken, az Isten könyörgött, fiam, a fegyvert, azt ne fogd meg! Nem, nyúlok hozzá, mert az AK minden szónál.. És az öcsémmel mikrofonnál, az durvább a pisztolynál.. Ez.. Igazságosztó, a végén ne felejtsd el.. Én a tiszteletet harapom ki belőled, mint Lecter.. Mer'.. Túl sok lett a pióca, mindegyik szemtelen.. A szedett vetett szövegeddel szádat szegem,rappelem! Refrén (2x) Hiro: Nézd meg a spanom, egy kicsit komor, kicsit komisz.. Hogyha úgy tetszik neki, neked lever egy kokit! Elég penge ő, a tollam, éppen Pen a neve.. Hozd a beef-edet testvér.. hogyha ez kell neked! Átüt ő mindenen, minden lapot befog. Mert mikor papírhoz teszem, kattan a Kalasnyikov. Minden ellenségemnek küldöm,hogy húzd fel, A..kötélen magad,mert itt a dal,mi lever ma. Ég a tűz, ezt már el nem oltja senki. Semmi nem állít meg sose, te próbálj keresztbe tenni.. Nem fogom vissza magam, minden szavam harap. Mint a vad szamarak, elég vadak lettünk.. Az eltelt idő alatt, mert bárki üzen hadat, ez az életem, a végtelen zenélést, folytatom a szakmát! Hogyha még nem mondták, a mikrofont add át! Így nem lehet, hogy nyomod ma, de holnap abba hagynád! Húzd fel!! Refrén (4x)

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!