dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
AK26: Húzd fel

Húzd fel

Héé, minden kéz fenn, nálunk, ez a 26. A környékemen minden utcát kijártam, el nem nyomhat.. Senki már.. lelkipásztor,itt a prédikátor. Minden terminátor, terminálba teszlek bárhol! Pörög a króm, és pörög a pénz, meg forog a szerencse.. A kocka el van vetve, láttam, hogy a spanom keresztbe.. tett nekem. Ahogy felnőttem a rappeken, az Isten könyörgött, fiam, a fegyvert, azt ne fogd meg! Nem, nyúlok hozzá, mert az AK minden szónál.. És az öcsémmel mikrofonnál, az durvább a pisztolynál.. Ez.. Igazságosztó, a végén ne felejtsd el.. Én a tiszteletet harapom ki belőled, mint Lecter.. Mer'.. Túl sok lett a pióca, mindegyik szemtelen.. A szedett vetett szövegeddel szádat szegem,rappelem! Refrén (2x) Hiro: Nézd meg a spanom, egy kicsit komor, kicsit komisz.. Hogyha úgy tetszik neki, neked lever egy kokit! Elég penge ő, a tollam, éppen Pen a neve.. Hozd a beef-edet testvér.. hogyha ez kell neked! Átüt ő mindenen, minden lapot befog. Mert mikor papírhoz teszem, kattan a Kalasnyikov. Minden ellenségemnek küldöm,hogy húzd fel, A..kötélen magad,mert itt a dal,mi lever ma. Ég a tűz, ezt már el nem oltja senki. Semmi nem állít meg sose, te próbálj keresztbe tenni.. Nem fogom vissza magam, minden szavam harap. Mint a vad szamarak, elég vadak lettünk.. Az eltelt idő alatt, mert bárki üzen hadat, ez az életem, a végtelen zenélést, folytatom a szakmát! Hogyha még nem mondták, a mikrofont add át! Így nem lehet, hogy nyomod ma, de holnap abba hagynád! Húzd fel!! Refrén (4x)

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!