kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Hobo Blues Band: Rum ária

Rum ária

Elhagytam Transsylvániát,Elkövettem egy nagy hibát,Elvettem nőül Máriát,Magyar lány, de utálja a piát.Inkább ne lássam többé Romániát,Csak énekelhessem a Rum áriát!
Megfogadtam, nem iszom sört,Bort vagy pálinkát, whiskyt, likőrt,Cujkát, se fröccsöt, se unikumot,S átadtam otthon a dekrétumot:Inkább ne lássam többé Romániát,Csak énekelhessem a Rum áriát!
Édes testvérem, drága rum,Elvesztettem a háborúm,Elvették tőlem a többi piát,De téged eldugtalak,Hű vagyok hozzád!Inkább ne lássam többé Romániát,Csak énekelhessem a Rum áriát!

Hírek
Hírek

Rómeó és Júlia musical

Különleges előadás az Arénában


2019. szeptember 14., szombat 19:30 óra
Rómeó és Júlia musical az Arénában

Az előadás mottója: Szerelem a gyűlölet ellen!

A Magyarországon 15 éves Rómeó és Júlia musical szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában nyűgözi le a közönséget.
A főszerepekben ismert fiatal tehetségek láthatók, a többi karakterben pedig sztárszínészek és a bemutató egykori felfedezettjei szerepelnek majd. Az exkluzív előadás különleges forgószínpaddal, extra fényekkel, kivetítőkkel és közel 120 szereplővel kápráztatja el a nagyérdeműt.
 
A rendező Kerényi Miklós Gábor, aki az elmúlt 15 évben a Budapesti Operettszínházban és külföldön is sikerre vitte a musicalt. A hagyományos forma megtartása mellett olyan különleges előadást tervez, amelyben a közönség ezúttal nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak.

A Shakespeare dráma alapján írt musical szövegírója és zeneszerzője Gérard Presgurvic, aki örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson.

Jegyvásárlásra ide kattintva nyílik lehetőséged.

A rendhagyó előadásról részleteket, képeket az esemény Facebook oldalán találsz.