dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Hobo Blues Band: Rum ária

Rum ária

Elhagytam Transsylvániát,Elkövettem egy nagy hibát,Elvettem nőül Máriát,Magyar lány, de utálja a piát.Inkább ne lássam többé Romániát,Csak énekelhessem a Rum áriát!
Megfogadtam, nem iszom sört,Bort vagy pálinkát, whiskyt, likőrt,Cujkát, se fröccsöt, se unikumot,S átadtam otthon a dekrétumot:Inkább ne lássam többé Romániát,Csak énekelhessem a Rum áriát!
Édes testvérem, drága rum,Elvesztettem a háborúm,Elvették tőlem a többi piát,De téged eldugtalak,Hű vagyok hozzád!Inkább ne lássam többé Romániát,Csak énekelhessem a Rum áriát!

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!