kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Palika: Nem sírok már többet

Nem sírok már többet

Nem múlik magától néha arra vágyom csak egy csillag lennék hogy ne érezzek többé fájdalmat a szívem össze tört mert el hagytad mert elhagytad
Kicsit fére dobtak kicsit meg bántottak kicsit fáj az élet de minden ember érez fájdalmat és végig szenvedi amedig tart amedig tart.
Én nem sírok már többet te érted hiába mindennek a mi szerelmünknek már vége s az évek majd gyorsan eltűnek hiába szeretlek én nem sírook már érted s végleg a múltba veszel el az emlékeim közt de téged a szívem tudom el nem felejt talán már soha sem...:)

Reggel felébretem s rögtön meg értettem soha nem jön vissza aki éjszakáként hozzám bújt és forró szenvedélyel meg csókolt az is csak álom volt ami bántott engem lassan elfelejtem az idő majd meg gyógyít az egész már csak egy rossz álom volt felébretem s többé már nem fájt és többé már nem fájt

Hírek
Hírek

Október 12. a magyar Dalszerzők Napja

#kösziadalt – Csatlakozz te is!

Tudod ki  írta a kedvenc dalaid zenéjét és szövegét? Az Artisjus azért hívta életre a Dalszerzők Napját, hogy megismerhesd a hazai slágerek szerzőit és megtudd, kinek köszönheted a kedvenc refrénjeidet vagy a gyakran dúdolt dallamokat. A kezdeményezés keretében Freddie, Radics Gigi, Péterfy Bori, a Margaret Island tagjai is köszönetet mondanak  egy-egy slágerük szövegírójának. 

Bár a figyelem középpontjában az ismert előadók állnak, a dalok sikere sokszor nem csak hozzájuk köthető. Mivel a dalok szerzői legtöbbször a háttérben maradnak, a közönség gyakran még a nevükkel sem találkozik. Ha te is szívesen köszönetet mondanál kedvenc hazai zenéidért, íme néhány tipp, hogyan tudod megtenni! Csatlakozz, és mondd el, hogy #kösziadalt!

 Először is töltsd ki a kvízt, hogy megtudd, mennyire vagy képben a hazai dalszerzőkkel!
 Készíts egy fotót, amin bemutatod, mit jelent számodra a zene! Töltsd fel Instára vagy Facebookra, és használd a #kösziadalt hashtaget!
 Ha nem szeretsz fotózni, oszd meg egy Facebook posztban, hogy számodra mit jelent a zene! Tageld a szerzőt és/vagy az előadót, és használd #kösziadalt hashtaget!
 Öltözz zenébe! Van gitáros fülbevalód, mikrofonos pólód vagy hangjegyes zoknid? Jöhet a szelfi a #kösziadalt hashtaggel!
 Bulizz! Október 12-én keresd a csatlakozott klubokat országszerte, tedd fel magadra a hangjegy tetkót, és posztolj! Ne felejtsd el kitenni a #kösziadalt hashtaget!

További információért irány a #kösziadalt honlap!