kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Palika: Nem sírok már többet

Nem sírok már többet

Nem múlik magától néha arra vágyom csak egy csillag lennék hogy ne érezzek többé fájdalmat a szívem össze tört mert el hagytad mert elhagytad
Kicsit fére dobtak kicsit meg bántottak kicsit fáj az élet de minden ember érez fájdalmat és végig szenvedi amedig tart amedig tart.
Én nem sírok már többet te érted hiába mindennek a mi szerelmünknek már vége s az évek majd gyorsan eltűnek hiába szeretlek én nem sírook már érted s végleg a múltba veszel el az emlékeim közt de téged a szívem tudom el nem felejt talán már soha sem...:)

Reggel felébretem s rögtön meg értettem soha nem jön vissza aki éjszakáként hozzám bújt és forró szenvedélyel meg csókolt az is csak álom volt ami bántott engem lassan elfelejtem az idő majd meg gyógyít az egész már csak egy rossz álom volt felébretem s többé már nem fájt és többé már nem fájt

Hírek
Hírek

KLIPPREMIER: Zävodi + Berkes - LEMONäDE (& BRUNO MARS)

"I stole this voice from a Bruno Mars track"

 

Ezzel a merész dumával kezdődik a DAL 2017 szemtelenül fiatal és tehetséges duójának új szerzeménye, amely a LEMONäDE címet kapta. A Zävodi + Berkes kettős dala az eddigieknél is belevalóbb, olyan tartalommal megtöltve, amely nemzetközi színvonalúvá emeli a projektet. Érdemes odafigyelni rájuk, hiszen egy rendkívül friss vonalat képviselnek a hazai zenei színtéren, olyasvalamit, amire ugyanakkor a nemzetközi porondon is kereslet mutatkozik.

 

Závodi Marcel a zeneszerzõ, szövegíró, zenei producer és övé a rap, Berkes Olivéré a dallamos ének - végtelen lazasággal, scratch-betétekkel és felhőtlen, durván előremutató, mai szemlélettel, a lehető legjobb arányban adagolva a fent említett összetevőket.

 

A LEMONäDE-hoz hamarosan érkezik a klip is, amelyre ezek jelzők szintén igazak lesznek, csak lazaságra és merész előremutatásra számítsatok!


DALSZÖVEG ITT!