dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kovács Kati: Napfényes álom

Napfényes álom

Próza-1.
Régen, amikor kisebb voltam, a világ titokzatos, megfejthetetlen volt számomra. Nagyon szerettem volna sokat utazni, megismerni az embereket is. Esténként a hegyek felett bámulva a holdat álmodoztam, nagy hegyekről, színes pillangókrók, kék tengerről. Akkoriban nagyon boldog voltam, ma már minden csak emlék, bár ma is szívesen visszatérnék.

Refrén
Napfényes álom, őt még mindig várom, úgy kérlek, most hozd nékem el. Napfényes álom, még ébren is látom, az emlékek nem múlnak el. Úgy vágyom vissza, hogy nincs arra szó. Érzem csak együtt volt jó. Ó én álmok közt éltem, most ébrednem kell. Én így mindent megtennék hidd el, ó hidd el.

Próza-2.
De most, hogy sokat csavarogtam a világban, és úgy érzem az embereket is ismerem valamennyire, most tudom, hogy milyen boldog is voltam én akkor, amikor még csak álmodoztam mindenről. Egyre erősebb a vágy bennem, hogy visszatérjek oda, ahol régebben éltem, s ezért, hogy oda visszatérhessek, mindent megteszek, amit csak tudok és talán ott maradok.

Refrén

Hírek
Hírek

Vad Fruttik a Budapest Parkban

Szeptember 6.


A Vad Fruttik a hazai klubos-fesztiválos színtér egyik legkedveltebb zenekara.
Színes, több stílust keresztező, hol odalépősebb, hol finomabb, hol érzelmesebb, hol ironikusabb, gitárcentrikus, izgalmas elektronikával megtámogatott zenéjüket SZEPTEMBER 6-án meghallgathatod a Budapest Parkban!

Jegyeket IDE kattintva tudsz vásárolni!

A Vad Fruttik dalszövegeket pedig megtalálod a Zeneszöveg.hu-n!