dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Belga: Valentin nap

Belga - Valentin nap

off off off off off
Stég FM 84
Előadó: Belga
Album: Stég FM 84
Megjelenés: 2012
Hossz: 3:28
Szövegírók: Jáger Barnabás
Bicskei Titusz
Kékesi Balázs
Tokyo
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 10482 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Valentin nap

Na még egy ünnep
Amire a pénzt el lehet baszni
Amerikai pitébűl
Sok szívet eladni

Szeretlek hú
Valentin nap va'
Gyere le
Meglepetést hoztam

Júj mi ez? Egy szív alakú alma?
Júj de cuki! És hogy csillog... de szép... ehető?

Elviszlek ma téged egy szív alakú házba
Ahol ezt az almát Ámor nyila várja
20 ejuró igazán nem sok érte
Az örök szerelem veled nekem minden pénzt megérne

Hú szerelmem
Valentin nap va'
Csókolj meg
És hadd tapizzalak

Szerelmem hú
Valentin nap va'
Csókolj meg
És hadd tapizzalak

Gyönyörű vagy ma bébi
Lekaplak
Na milyen nap van ma, szivi?
Nem felejtettem el, geci
Hoztam neked ajándékot
Bonstd ki ezt itt
Bontsd ki azt ott
Nem kell köszönni, nyissad nyuszi
aah kiscica és szexi bugyi
De nézz csak be a kocsiba
Ott egy valódi kiscica
Megvan mindegyik oltása
A faszomra húztam a susnyásba
Szakítok motherfucker
Szakítok motherfucker

Hú szerelmem
Valentin nap va'
Csókolj meg
És hadd tapizzalak

Szerelmem hú
Valentin nap va'
Csókolj meg
És hadd tapizzalak

Dieser Valentinstag. Dies ist der Tag der Liebe. Ich liebe dich. Meine Liebe. Dies ist unser Tag. Weil wir einander lieben. dies ist ein wunderbarer Tag. Schöner Tag. Sie sind schön. Entkleiden! Liebst du mich? Dann auszuziehen! Sie nicht sagen!

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Elérhető 130 perc tömör történelem: Csepregi Éva életműkoncertje

Előadóművészete és szűnni nem akaró alkotásvágya 50 év töretlen sikerhez vezette a Neoton Família meghatározó énekesnőjét, Csepregi Évát. Vérbeli popikonunk most rajongók millióinak kedveskedik azzal, hogy május 3-ától, péntektől elérhetővé teszi teltházas életműkoncertjének összes darabját a digitális, zenei felületeken. A nagyszabású és technikailag is páratlan minőségű élő felvételek a Neoton Família és Éva szólókarrierjének rég hallott kincseit és igazi klasszikusait örökítik meg. Az énekesnő több felvezető koncertvideóval húzta el a mézesmadzagot az elmúlt hetekben, a mai napon pedig az egyik legnagyobb Neoton-sláger egyben a show záró eleme, a „Kétszázhúsz felett” kapott vizuális fókuszt egy YouTube-videóval kiegészülve.


Neoton-dalszövegek itt. 


A felvételek digitális platformokon.



 

Csepregi Éva emblematikus, széles mosolyával, színpadi profizmusával és örökzöldekkel töltötte meg 2024. január 6-án a Papp László Sportarénát. Összesen 29 szóló és Neoton Família zeneszám hangzott el a több mint kétórás showműsor keretein belül. Az alkalmi együttes tagjai pedig Éva szintén sikeres előadóművész fia, Heatlie Dávid dobos, Deseő Balázs billentyűs, Kardos Norbert zongorista, Sipeki Zoltán gitáros és Patyi Sándor basszusgitáros voltak. A vokálszekciót Csányi István vokalista-szaxofonos, Gulyás Erika, Faith Ildikó és a 2005 óta Neoton Família tag, Lukács Andrea erősítette.

 

 

 

Habár a helyszínre rengetegen jutottak el, de így is akadt, aki lemaradt a megismételhetetlen eseményről, ezért Éva és csapata úgy döntöttek, elhozzák a nappalinkba a koncertélményt azzal, hogy megosztják a dalokat az összes itthon elérhető digitális felületen, csak hogy a legnagyobbakat említsük: a Spotifyon, a Deezeren, az Apple Musicon/iTuneson, a YouTube Musicon, Tidalön, illetve az Amazonon.

 

 

 

Néhány, az énekesnő szempontjából igazi kedvenc pedig profi, videós közvetítéssel együtt is megtekinthető: mint például az énekesnő és a Neoton karrierjét annak idején beindító Napraforgó lemezről ritkán hallott „Szédült napraforgó”, a rockos, bulizós „Holnap” című dal, amelybe belecsempésztek egy kis idézetet Jimmy Somerville egyik dalából. Ezt követte a „Sűrű a dzsungel” Éva egyik legszebb szólódala az Atlantis című korongról.

 

A „Kétszázhúsz felett” is megnézhető, amely nélkül bizony nincs koncert, hiszen az egyik legsikeresebb Neoton-kiadvány. Élőben ez a műsor végén hangzott el, amikor a Neoton Família Sztárjai is csatlakoztak Évához.

 

Éld át, tehát azt a kirobbanó energiát akár a nappalidban, amit Csepregi Éva zenekarával ennyi idő után is képes volt megmozgatni!


Fotók: Csepregi Éva