dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Sub Bass Monster: Mindentvivő sláger

Mindentvivő sláger

Ennek már vége (vége).
Lássuk, hogy reagál a rajongó tábor.
Végre megint rapcsemege kerül terítékre.
Szóval a story ma már mindenkinek ismerős.

A sztárokról már beszéltem, így nem is róluk szólok. De körülöttük találtam még sok érdekes dolgot, amivel lógok nektek, úgyhogy Subba el is mondja. A sok-sok finomságról lassan lehullik a spongya. A sztárok legféltettebb kincse nem más mint a dal, aminek megkedveltetésén tényleg nagy csapat agyal. Nem baj hogy ha ultra gáz, a lényeg legyen kész, és ha baromi nagy a vész, akkor segít majd a pénz. A tévében meg a rádióban frankón szarrá játsszák és majdcsak megkedvelik hogyha halják meg látják,
hisz bármilyen a nóta, mindig megvan rá a kóta. Ha csengetsz, (csing-csing) pörgetik a subtratációba.
Hogy teljes legyen a kép, és hogy jól vegye a nép,
a piár menedzser ezerrel akcióba lép.
És a temérdek bulvár búvár még ha nem is bírja, elhiszi hogy sláger mert az újság megírja.

Ennek már vége, (hö ) ide most más kell. Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver. A futatott zenékre. Végre megint Rapcsemege kerül terítékre.
Ennek már vége, ide most más kell.
Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver.
A futatott zenékre. Végre megint csak csemege kerül terítékre.

Kiveséztük őket, de nekem honnan jön az ötlet? Felcsapom a ,,Hogyan írjunk slágert” kézikönyvet. Szövegek, dallamok, ott mindent megtalálok, egy csapásra mega-hiper-szuper sztárrá válok. És akár csak az ászok, reggel én is úgy tornászok. Kiugrok az ágyból aztán slágerlistát mászok; címlapon pózolgatok és majd hébe-hóba, majd beugrom valamelyik klassz valóság show-ba. Óha?! Ez igen! Ez karrier! De milyen? A szívem szakadna meg ha csak ennyire viszem, mert hiszem hogy a dalnak amit nem csak össze csapnak, őszinte megbecsülést és tiszteletet adnak. De vannak számok, amik tán fabatkát sem érnek. A slágerpiacokon ebből kosárszámra mérnek. Hát kérlek, csak nézd meg, és dönts józanésszel. Mert amíg figyelsz, a sláger nem vész el.

Ennek már vége, ide most más kell. Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver.
A futatott zenékre.
Végre megint csak csemege kerül terítékre.
Ennek már vége, ide most más kell.
Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver. A futatott zenékre.
Végre megint rapcsemege kerül terítékre.

A dalok jönnek-mennek és ha van köztük pár gyenge. Az a természet rendje. De még talán el is menne, hogyha nem lenne számtalan tehetséges fazon, akik felül emelkednek ezen a fáradt maszlagon. Haszon? Hát mi van itt? Megbomlik az elme?
Egy nívó-hívó varázsige frankón elkelne, mert az abrakadabra féle produceri babra, az épkézláb dalokat is szépen gallyra rakja.
De ennek már vége. Most ezért csapok lármát.
Tartalom és érzés nélkül előadok százát.
Előadók százának semmit mondó számát játsszák. Így a zenét simán haza vágják. De ki segít ezen majd Szupermen? ( ááá) Hatásosabb lenne itt szuper nem. Hiszen ha nem kérsz belőle, egy szóval vágod szájon. Csináljon pénzt úgy, hogy senkinek se fájjon!!!

Ennek már vége, ide most más kell. Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver!
A futatott zenékre. Végre megint rapcsemege kerül terítékre.
Ennek már vége, ide most más kell.
Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver. A futatott zenékre. Végre megint csak csemege kerül terítékre.
Ennek már vége!

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!