kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Sub Bass Monster: Mindentvivő sláger

Mindentvivő sláger

Ennek már vége (vége).
Lássuk, hogy reagál a rajongó tábor.
Végre megint rapcsemege kerül terítékre.
Szóval a story ma már mindenkinek ismerős.

A sztárokról már beszéltem, így nem is róluk szólok. De körülöttük találtam még sok érdekes dolgot, amivel lógok nektek, úgyhogy Subba el is mondja. A sok-sok finomságról lassan lehullik a spongya. A sztárok legféltettebb kincse nem más mint a dal, aminek megkedveltetésén tényleg nagy csapat agyal. Nem baj hogy ha ultra gáz, a lényeg legyen kész, és ha baromi nagy a vész, akkor segít majd a pénz. A tévében meg a rádióban frankón szarrá játsszák és majdcsak megkedvelik hogyha halják meg látják,
hisz bármilyen a nóta, mindig megvan rá a kóta. Ha csengetsz, (csing-csing) pörgetik a subtratációba.
Hogy teljes legyen a kép, és hogy jól vegye a nép,
a piár menedzser ezerrel akcióba lép.
És a temérdek bulvár búvár még ha nem is bírja, elhiszi hogy sláger mert az újság megírja.

Ennek már vége, (hö ) ide most más kell. Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver. A futatott zenékre. Végre megint Rapcsemege kerül terítékre.
Ennek már vége, ide most más kell.
Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver.
A futatott zenékre. Végre megint csak csemege kerül terítékre.

Kiveséztük őket, de nekem honnan jön az ötlet? Felcsapom a ,,Hogyan írjunk slágert” kézikönyvet. Szövegek, dallamok, ott mindent megtalálok, egy csapásra mega-hiper-szuper sztárrá válok. És akár csak az ászok, reggel én is úgy tornászok. Kiugrok az ágyból aztán slágerlistát mászok; címlapon pózolgatok és majd hébe-hóba, majd beugrom valamelyik klassz valóság show-ba. Óha?! Ez igen! Ez karrier! De milyen? A szívem szakadna meg ha csak ennyire viszem, mert hiszem hogy a dalnak amit nem csak össze csapnak, őszinte megbecsülést és tiszteletet adnak. De vannak számok, amik tán fabatkát sem érnek. A slágerpiacokon ebből kosárszámra mérnek. Hát kérlek, csak nézd meg, és dönts józanésszel. Mert amíg figyelsz, a sláger nem vész el.

Ennek már vége, ide most más kell. Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver.
A futatott zenékre.
Végre megint csak csemege kerül terítékre.
Ennek már vége, ide most más kell.
Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver. A futatott zenékre.
Végre megint rapcsemege kerül terítékre.

A dalok jönnek-mennek és ha van köztük pár gyenge. Az a természet rendje. De még talán el is menne, hogyha nem lenne számtalan tehetséges fazon, akik felül emelkednek ezen a fáradt maszlagon. Haszon? Hát mi van itt? Megbomlik az elme?
Egy nívó-hívó varázsige frankón elkelne, mert az abrakadabra féle produceri babra, az épkézláb dalokat is szépen gallyra rakja.
De ennek már vége. Most ezért csapok lármát.
Tartalom és érzés nélkül előadok százát.
Előadók százának semmit mondó számát játsszák. Így a zenét simán haza vágják. De ki segít ezen majd Szupermen? ( ááá) Hatásosabb lenne itt szuper nem. Hiszen ha nem kérsz belőle, egy szóval vágod szájon. Csináljon pénzt úgy, hogy senkinek se fájjon!!!

Ennek már vége, ide most más kell. Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver!
A futatott zenékre. Végre megint rapcsemege kerül terítékre.
Ennek már vége, ide most más kell.
Következik Sub Bass meg a mindent vivő sláger, amivel ráver. A futatott zenékre. Végre megint csak csemege kerül terítékre.
Ennek már vége!

Hírek
Hírek

Rómeó és Júlia musical

Különleges előadás az Arénában


2019. szeptember 14., szombat 19:30 óra
Rómeó és Júlia musical az Arénában

Az előadás mottója: Szerelem a gyűlölet ellen!

A Magyarországon 15 éves Rómeó és Júlia musical szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában nyűgözi le a közönséget.
A főszerepekben ismert fiatal tehetségek láthatók, a többi karakterben pedig sztárszínészek és a bemutató egykori felfedezettjei szerepelnek majd. Az exkluzív előadás különleges forgószínpaddal, extra fényekkel, kivetítőkkel és közel 120 szereplővel kápráztatja el a nagyérdeműt.
 
A rendező Kerényi Miklós Gábor, aki az elmúlt 15 évben a Budapesti Operettszínházban és külföldön is sikerre vitte a musicalt. A hagyományos forma megtartása mellett olyan különleges előadást tervez, amelyben a közönség ezúttal nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak.

A Shakespeare dráma alapján írt musical szövegírója és zeneszerzője Gérard Presgurvic, aki örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson.

Jegyvásárlásra ide kattintva nyílik lehetőséged.

A rendhagyó előadásról részleteket, képeket az esemény Facebook oldalán találsz.