kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Demjén Ferenc: Ne hagyd meghalni a Rock n

Ne hagyd meghalni a Rock n

Jöjjön ide bárki,
Aki sejti mi a rock and roll
Mi megkérdezzük tőle,
Hogy mit is jelent
A rock and roll az élet,
Felráz, hogyha elalszol
Forró, mint a véred,
És gurul, mint a világ
Rock and roll hűt, mint a jégcsap a nyárban
Rock and roll fűt, mint a lány az ágyban,
Rock and roll csábít hogy újra kiáltsam
Rock and roll
Megkérdezünk mást is,
Mondja mi is az a rock and roll
Megkérdezünk téged,
Hogy te is így felelsz,
A rock and roll az élet,
Felráz, hogyha elalszol,
Forró, mint a véred,
És gurul, mint a világ
Rock and roll, hiv., mint a fény a sötétben,
Rock and roll hiv., mint a csillag az égen
Rock and roll táncold, hogy benned is éljen
Rock and roll
Ne hagyd meghalni a rock and rollt,
Ne hagyd meghalni a rock and rollt,
Ne hagyd meghalni a rock and rollt,
Rock and roll hűt, mint a jégcsap a nyárban
Rock and roll fűt, mint a lány az ágyban
Rock and roll szólít, hogy évekig játsszam
Rock and roll ég, mint a csillag az égen
Rock and roll lázít, hogy nyissam ki szívem
Rock and roll táncold, hogy benned is éljen
Rock and roll, ha ébreszt fel bárkit a sírban
Rock and roll ég, mint a fény, ha sötét van
Rock and roll szólít, hogy évekig játsszam
Rock and roll csábít, hogy újra kiáltsam
Rock and roll
Rock and roll
Rock and roll
Rock and roll

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.