kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Demjén Ferenc: Ki lép a lelkeden át

Ki lép a lelkeden át

Látni a szemed, tán fontosabb, mint látni a pénzt,
Ha velem indulsz el a Váci utcán, végig is érsz
A City grill, vagy a Mcdonalds
Költjük a pénzt, amíg senki se lát,
Csak nézd meg jól, ki lép a lelkeden át.

Itt áll a kocsim és elvisz, hova menni akarsz,
Északnak, délnek, vagy várhat rád a Balaton part
Lehet, hogy futunk egy életen át,
Vagy együtt töltünk egy éjszakát
Csak nézd meg jobban ki lép a lelkeden át

Ki lép a lelkeinken át,
Amíg mi várjuk a csodát
Mmm, repül a világ
Ki lép a lelkeinken át

Ismerek valakit, ki nem biztos, hogy az, aki én
Szíveket gyûjt egy nagy szálloda emeletén
Visz fel a lift, és az üvegen át azt hiszed megláttad Amerikát
Csak nézd meg jobban ki lép a lelkeden át

Ki lép a…

Ki lép a lelkeinken át, amíg mi várjuk a csodát,
Túl gyorsan szalad a világ
Miért lépnek álmainkon át

Annyi mindent nem tudsz még,
Annyi minden vár,
Lehet, megkapod egyszerûen,
Lehet túl nagy az ár
Annyi mindent nem tudsz még
Lehet nem is kell
Az a fontos, hogy vágyaidnak
Legyen mindig hely
Legyen mindig hely

Ki lép a lelkeinken át
Amíg mi várjuk a csodát
Túl gyorsan pörög a világ
Miért lépnek álmainkon át

Ki lép…

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.