kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Demjén Ferenc: Ments meg

Ments meg

Sose voltam egy jó fej, az a baj, hogy rég nem érdekel már
De hogyha valami jó kell, mindig jön valaki, s a sor elé áll.
Én aki unom a harcot, s nem bírom a vért
Mert nem erre születtem már rég.
És nekem nem ment fel a pumpa az agyamig még,
de a dzsungel körulöttünk már éppen elég

Tán van aki hallja, s van aki vállalkozna rám
És várja, hogy hozzá érjen a szám

Csak annyit kérek, ments meg,
Annyit adj, amit érek, ments meg
Mindenem a tiéd, védj meg
Én is védlek egy életen át

Csak annyit kérek ments meg
Ölelj úgy ahogy érzed, ments meg
Mindenem a tiéd, védj meg,
Egész addig míg bírja az ágy
Addig míg ébren a vágy

És én nem vagyok szép sem, engem a kapu előtt nem a royce vár
És nekem sokszor nincs pénzem, és néha nem vagyok jó
De mégsem változom már

Csak annyit kérek,
Annyit adj, amit érek
Mindenem a tiéd,
Én is védlek egy életen át

Csak annyit kérek
Ölelj úgy, ahogy érzed
Mindenem a tiéd
Egész addig, míg bírja az ágy
Addig míg ébren a vágy

Addig míg ébren a lélek
Lehet, hogy érted ébred rég
Várlak még

Csak annyit kérek ments meg
Annyit adj, amit érek, ments meg,
Mindenem a tiéd, védj meg,
Én is védlek egy életen át
Csak annyit kérek, ments meg

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.