dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
A padlás: Varázskönyv (1. felvonás finálé)

Varázskönyv (1. felvonás finálé)

Szellemek:
A Varázskönyvben egy áttetsző lapon, a 13. titkos oldalon, a szellem néhány jó tanácsot lát, hogy mire jó a láthatatlanság.

A Varázskönyvben egy tündöklő lapon, a 23. hősi oldalon, négy verhetetlen vitéz lép elő, és harcra kész, mert eljött az idő.

A Varázskönyvben egy súlyos kőlapon, a 33. márványoldalon, egy síremléken áll az igazság, hogy a gonosz embert soha ne sajnáld.

A Varázskönyvben egy csikorgó lapon, a 43. acél oldalon, a jó barátot veszni nem hagyják, s a gazfickót épp állon találják.

/refr.:/
Néha a képei életre kelnek, angyali szózatok szépítik lelked, ördögi jóslatok öltenek nyelvet, nyisd ki, csukd be…

A Varázskönyvben egy elkopott lapon, az 53. halvány oldalon, egy elfelejtett régi szöveg áll, hogy jótettért még mindig jó tett jár.

A Varázskönyvben az utolsó lapon, az 1002. sűrű oldalon, a támadót a várból kidobták, s a jók nyerik a döntő nagy csatát, ó-ó.

Néha a képei életre kelnek, angyali szózatok szépítik lelked, ördögi jóslatok öltenek nyelvet, nyisd ki, csukd be…

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!