kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
A padlás: Varázskönyv (1. felvonás finálé)

Varázskönyv (1. felvonás finálé)

Szellemek:
A Varázskönyvben egy áttetsző lapon, a 13. titkos oldalon, a szellem néhány jó tanácsot lát, hogy mire jó a láthatatlanság.

A Varázskönyvben egy tündöklő lapon, a 23. hősi oldalon, négy verhetetlen vitéz lép elő, és harcra kész, mert eljött az idő.

A Varázskönyvben egy súlyos kőlapon, a 33. márványoldalon, egy síremléken áll az igazság, hogy a gonosz embert soha ne sajnáld.

A Varázskönyvben egy csikorgó lapon, a 43. acél oldalon, a jó barátot veszni nem hagyják, s a gazfickót épp állon találják.

/refr.:/
Néha a képei életre kelnek, angyali szózatok szépítik lelked, ördögi jóslatok öltenek nyelvet, nyisd ki, csukd be…

A Varázskönyvben egy elkopott lapon, az 53. halvány oldalon, egy elfelejtett régi szöveg áll, hogy jótettért még mindig jó tett jár.

A Varázskönyvben az utolsó lapon, az 1002. sűrű oldalon, a támadót a várból kidobták, s a jók nyerik a döntő nagy csatát, ó-ó.

Néha a képei életre kelnek, angyali szózatok szépítik lelked, ördögi jóslatok öltenek nyelvet, nyisd ki, csukd be…

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!