kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Söralátét: Meg nem értett gondolatok

Meg nem értett gondolatok

Meg nem értett gondolatok, születnek fejedben.
Nem érted, hogy miért pont veled történik ilyen.
A külvilág számára ismeretlen vagy.
Nem tudják elfogadni, gondolat világodat.

Akaratod gyengül, az idővel együtt megtörik.
A kínokat éled át, mintha belül szakítana szét.
Meg nem értett gondolatok, születnek fejedben.
Nem érted, hogy miért pont veled történik ilyen.

Értékelni magadat, most már megtanultad,
és szép lassan kifejezed, gondolataidat.
Bár ez mindig nem érdekel, ezen a világon senkit.
Nem értenek meg, nem értenek semmit.

Egy dolog tart életben, ami megerősít lélekben.
Elfogadod Önmagad és leszarod a múltat.
Az emberek véleménye végre hidegen hagynak.
Akik végül is csak a közhelyekkel foglalkoznak.

Lassan jössz rá, már a magad ura vagy.
Lassan jössz rá végre, szabad ember vagy.
Most küzdj azért, amiért régóta szeretnél.
Küzdj érte, hogy jobb, szabad ember lehessél.

Meg nem értett gondolatok, születnek fejedben.
Nem érted, hogy miért pont veled történik ilyen.
A külvilág számára ismeretlen vagy.
De egy valaki megérti a gondolatvilágodat.

A kibaszott múltadat!
A jövő felfogásodat.
Hogy adsz amikor nem is kapsz.

És még nem jött el az idő,
amikor megtalálnád, és bevallanád.
Meg nem értett gondolatok között,
álmokat szövögetsz az életedben tovább!

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.