kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
A padlás: Finálé

Finálé

A Varázskönyvben egy tiszta új lapon, a 703. színes oldalon, egy közönséges padlás látható, mely varázslatra jól használható.

A Varázskönyvben egy csillogó lapon, a 704. fénylő oldalon, egy kis művésznő tett egy nagy csodát, s egy rádiós már közelre is lát.

Néha a képei életre kelnek, éteri dallamok szépítik lelked, szemtelen szellemek öltenek nyelvet, nyisd ki, csukd be…

A Varázskönyvben egy nyomtalan lapon, a 705. gyanús oldalon, egy detektív csak biztos nyomon jár, s ha belébotlik bármit megtalál.

A Varázskönyvben egy illatos lapon, a 706. forró oldalon, egy nagymama épp tarantellát jár, és mindenki az unokája már.

Néha a képei életre kelnek, éteri dallamok szépítik lelked, szemtelen szellemek öltenek nyelvet. Mert kell egy hely, hol minden szellem látható, mert kell egy hely, hol minden szólam hallható.

A Varázskönyvben egy szikrázó lapon, a 707. rázós oldalon, egy számítógép csodákról mesél, s ez ritkaság a komputereknél.

Nyisd ki, csukd be, nyisd ki, csukd be…

A Varázskönyvben egy tündöklő lapon, a 708. tiszta oldalon, a csillagfény az emlékekről szól, s egy régi dallam hív a távolból.

Néha a képei életre kelnek, éteri dallamok szépítik lelked, szemtelen szellemek öltenek nyelvet, nyisd ki, csukd be…

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!