dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Téveszme: Vesszőfutás

Vesszőfutás

(fn., rég.): 1. Itt hagyom félbe rátok, felebarátok, félbarátok! 2. felváltva érzem magam büszkének és szánalmasnak | büszkének, mert erős vagyok, és szánalmasnak, mert büszke vagyok erre. 3. Egyre csak nyelem a szétfolyó időt, tegnapután vagy holnapelőtt? csak bámulom, ahogy lepereg, mert lepereg, [lepereg] a kurva anyját! (durv.) 4. (refr.) Késleltettem, nem múlattam, mulattattam, de nem mulattam, feledtettem, de nem feledtem, pálcát tördelnél felettem? azt választottam keresztül, amin épp most megyek keresztül, mert ezen keresztül érzem, hogy élek! 5. Megbántva érzem magam, hasznosnak és ártalmasnak, (ism.) Büszkének, mert erős vagyok, én indulnék, csak tudnám, vajon merre 6. Reszketek. Miért?! hisz nincs hideg, megbocsátanék, de nincs kinek, hát üsd a vasat, mondd, mire vársz? ha egy csöpp eszed is van, kihasználsz...7. (refr.) Késleltettem, nem múlattam, mulattattam, de nem mulattam, verítékembe fulladtam... azt választottam keresztül, amin épp most megyek keresztül, mert [akár hiszed, akár nem, te féreg] ezen keresztül érzem, hogy élek!

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!