Vannak dolgok a Földön,
Amit csak Veled töltök
Vannak dolgok a Földön,
Amit csak Veled örzök.
Csak egy csillag vagy nékem,
Szívemben őrzöm a fényed,
Csak egy csillag vagy nékem,
TÁvol a messzeségben.
Nem érhetlek el téged,
csak egy csillag vagy nékem.
Csak egy csillag az égen,
Beragyogja a szívem.
Csak egy csillag az égen,
Mindig az leszel nékem.
Beragyogja a szívem,
Nem érhetlek el Téged.
Vannak dolgok a Földön,
Amit csak Veled töltök
Vannak dolgok a Földön,
Amit csak Neked örzök.
Csak egy csillag vagy nékem,
Szívemben őrzöm a fényed,
Csak egy csillag vagy nékem,
Távol a messzeségben.
Nem érhetlek el Téged,
csak egy csillag vagy nékem.
Csak egy csillag az égen,
Beragyogja a szívem.
Csak egy csillag az égen,
mindig az leszel nékem.
Beragyogja a szivem,
Nem érhetlek el Téged.
Csak egy csillag az égen,
mindig az leszel nékem.
Beragyogod a szívem, de
Nem érhetlek el Téged.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál