Előadó: | Szűcs Judith |
---|---|
Album: | Valami forró |
Megjelenés: | 1991 |
Hossz: | 3:25 |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Jankai Béla Voga János |
|
Kiadó: | Proton |
Stílus: | euro-disco, europop |
Címkék: | csajos, szerelem [+] |
Na nézz rám, ha kérem,
Én igazán nem várok túl sokat
De érzem, hogy dobban a szívem
Én nem bírom a langyos dolgokat!
Na ne légy olyan hűvös mint a jégcsapok,
Találd néha el, hogy mire gondolok,
Csak annyit kérek, amennyit majd én adok!
Valami forró szerelem,
Ami nem volt soha még!
Valami szédült szerelem,
Ennyi pont elég...
Hidd el, sose késő,
Az órád nem jár pontosan
Ez a harc nem lesz a végső,
Túl fogod élni biztosan.
Na légy jó, amikor a gyerekek már alszanak,
Helyettük a felnőttek játszanak...
Mit tegyek, ha néha elragad, néha elragad....
Valami forró szerelem...
Ami nem volt soha még...
Valami szédült szerelem,
Ennyi pont elég...
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál