dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kovbojok: Intro

Intro

Jó estét kívánok!
Meghibásodott a Kaksi Atomerőmű első energiablokkja. A felmerült műszaki hiba súlyosabb következményekkel járhat. Egy ottani dolgozót azonnal kórházba kellett szállítani, mert megőrült. Kapcsoljuk hegyszíni tudósítónkat!
Tisztelettel köszöntöm a kedves hallgatókat! Valóban, az erőmű egyik alkalmazottja maradandó agykárosodást szenvedett, állapotát azóta stabilizálták. Tünetei az eltorzult arc, károgó hang, továbbá perverz és fekalomán jellegű dalok előadása.
- Jó napot uram! Hogy érzi magát a szörnyű baleset után?
- Milyen baleset hülyegyerek? Mennyé' má' innen!
- Ezek szerint már jobban van?
- Ne magázódjá', mer' megkocogtatom a homlokodat baromgyerek!
- Hallhatnánk esetleg egy-két dalt, ami az agykárosodása után született?
- Majd énekelgetek itt neked, mi vicceske? Na, jól van, legyen egy jó napod, nya.

Hírek
Hírek

Tha Shudras - Varázsige DALPREMIER

Hagyd, hogy elbűbájoljon a Tha Shudras!

Ebben nehéz időszakban igazán rászorulunk az önzetlen pozitivitásra.  A Tha Shudras segít mindenkinek aki igazán pozitívan szeretné újrakezdeni a mindennapokat.

"A mendemondák szerint a dalban hallható idézetek; Depresszió, Negativitás, Betegség, Szomorúság, Rosszakarók és hasonló Sötét Energiák elűzésére szolgáló POZITÍV MANTRÁK!'

Eredetileg egy réten szerettük volna kántálni a napnak, de végül a lógó esőláb miatt, egy elhagyatott, romos épületben lelt otthonra a szeánszunk, amit aznap kellett SOS átszervezni...

A videóklipet ezúttal a volt X-Faktoros Vince Lizával készítettük"- avatott be minket Molnár Tibor aka Freddie Schuman az együttes frontembere.

Hallgassátok, szeressétek az új dalt