kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Caramel: Jó irány (km. Diaz, Norba, Docta)

Jó irány (km. Diaz, Norba, Docta)

Diaz:

Ne aggódj tesó a multat feledem ,a szél elfújja a bút,én így kelek fel. Néha sodor az ár,de a hit a vizen tart,nem kell a csónak,elég ha a szíved hajt. Körülötted a káosz,de te emelt fővel távozz,legyen előtted,hogy a cél már csak pár hossz. És ha rossz az irány,időben ébredned kell,nem kell a szöveg,hogy az élet nem felel meg. Üres a tárcád,nincs benne zseton,mert a megfelelés súlya mindig a mélybe lenyom. Közben versenyzel az idővel,de úgyis lehagy. Ne tedd fel a kérdést,mert a válasz te vagy. Az élet az tesz,nem számít a tegnap,hogy lesz,a holnap jobb lesz. Én csak írom amit érzek,néha mondom mi fáj. Szállok a dallal,nekem ez a jó irány.

Refrén:
Most adj nekem mindent, amit adni lehet!
Állítsuk meg együtt a perceket!
Elképzeltük sokszor, és most valóra vált,
Vegyül fel a jó irányt baby, vegyük fel a jó irányt!

Norba:

Van már mögöttem pár, kisiklott story mit felidézni kár.. eltöri a szárnyad és kalitkába zár, aki nem előre néz csak a múltban meditál. Találd meg az értelmet mi leköt! Legyél a kéz, mi minden irigy szemet beköt. Pozitív gondolatból végtelen karaván.. Elsimítom a hullámokat, mint egy hidroplán..!!!! Az álom lehet holnap semmivé lesz.. Ma még becsülj meg mindent amit féltesz! NE szalaszd tegnapra, amit ma megtehetsz, Válaszok nélküli kérdéseket feltehetsz, A TE életed, csak TE tehetsz róla. Rád férne pár bátorító szó,ha sosem vagy egyedül,füledben a prógiám. Szállok a dallal és tudom, ez a jó irány.

Refrén:
Most adj nekem mindent, amit adni lehet!
Állítsuk meg együtt a perceket!
Elképzeltük sokszor, és most valóra vált,
Vegyül fel a jó irányt baby, vegyük fel a jó irányt!

Docta:

Minden napomba kell egy kis tűz ,az a tartam,hogy úgy mennek a dolgok,ahogy én akartam. Úgy veszem a levegőt,ahogy nekem derogál. Ha befogják a fülem,akkor minden sejtem ellenál. Alig hallok,a látásom pixel mint a nintendo. Kuszák a gondolatok,és a te fejedben mivan Bro? Ergo káosz,mint az enyémben,ez hadiláb. Magam ellen fel nem veszem amit a sok habi vár. A világ többről szól,mint hogy a sorban ballagsz hé. Élj az álmaidnak akár a nagy Cristofel Wallas. Tölts le több évet,mint a legendás Will Janderlayn. És szárnyalhatsz hogy a palánk felé Air Jordan.
Reformer ez a négy forma Decto,Diaz,Norba. Jé haver,üdvözlünk a klubban. Lazulj, el most öveket sem kell csatolni. 3,2,1 kapcsolj ki!

Refrén:(2x)
Most adj nekem mindent, amit adni lehet!
Állítsuk meg együtt a perceket!
Elképzeltük sokszor, és most valóra vált,
Vegyül fel a jó irányt baby, vegyük fel a jó irányt!

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész