dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Caramel: Jó irány (km. Diaz, Norba, Docta)

Jó irány (km. Diaz, Norba, Docta)

Diaz:

Ne aggódj tesó a multat feledem ,a szél elfújja a bút,én így kelek fel. Néha sodor az ár,de a hit a vizen tart,nem kell a csónak,elég ha a szíved hajt. Körülötted a káosz,de te emelt fővel távozz,legyen előtted,hogy a cél már csak pár hossz. És ha rossz az irány,időben ébredned kell,nem kell a szöveg,hogy az élet nem felel meg. Üres a tárcád,nincs benne zseton,mert a megfelelés súlya mindig a mélybe lenyom. Közben versenyzel az idővel,de úgyis lehagy. Ne tedd fel a kérdést,mert a válasz te vagy. Az élet az tesz,nem számít a tegnap,hogy lesz,a holnap jobb lesz. Én csak írom amit érzek,néha mondom mi fáj. Szállok a dallal,nekem ez a jó irány.

Refrén:
Most adj nekem mindent, amit adni lehet!
Állítsuk meg együtt a perceket!
Elképzeltük sokszor, és most valóra vált,
Vegyül fel a jó irányt baby, vegyük fel a jó irányt!

Norba:

Van már mögöttem pár, kisiklott story mit felidézni kár.. eltöri a szárnyad és kalitkába zár, aki nem előre néz csak a múltban meditál. Találd meg az értelmet mi leköt! Legyél a kéz, mi minden irigy szemet beköt. Pozitív gondolatból végtelen karaván.. Elsimítom a hullámokat, mint egy hidroplán..!!!! Az álom lehet holnap semmivé lesz.. Ma még becsülj meg mindent amit féltesz! NE szalaszd tegnapra, amit ma megtehetsz, Válaszok nélküli kérdéseket feltehetsz, A TE életed, csak TE tehetsz róla. Rád férne pár bátorító szó,ha sosem vagy egyedül,füledben a prógiám. Szállok a dallal és tudom, ez a jó irány.

Refrén:
Most adj nekem mindent, amit adni lehet!
Állítsuk meg együtt a perceket!
Elképzeltük sokszor, és most valóra vált,
Vegyül fel a jó irányt baby, vegyük fel a jó irányt!

Docta:

Minden napomba kell egy kis tűz ,az a tartam,hogy úgy mennek a dolgok,ahogy én akartam. Úgy veszem a levegőt,ahogy nekem derogál. Ha befogják a fülem,akkor minden sejtem ellenál. Alig hallok,a látásom pixel mint a nintendo. Kuszák a gondolatok,és a te fejedben mivan Bro? Ergo káosz,mint az enyémben,ez hadiláb. Magam ellen fel nem veszem amit a sok habi vár. A világ többről szól,mint hogy a sorban ballagsz hé. Élj az álmaidnak akár a nagy Cristofel Wallas. Tölts le több évet,mint a legendás Will Janderlayn. És szárnyalhatsz hogy a palánk felé Air Jordan.
Reformer ez a négy forma Decto,Diaz,Norba. Jé haver,üdvözlünk a klubban. Lazulj, el most öveket sem kell csatolni. 3,2,1 kapcsolj ki!

Refrén:(2x)
Most adj nekem mindent, amit adni lehet!
Állítsuk meg együtt a perceket!
Elképzeltük sokszor, és most valóra vált,
Vegyül fel a jó irányt baby, vegyük fel a jó irányt!

Hírek
Hírek

Klippel együtt jelent meg a "Soha se mondd" feldolgozása

Hernádi Judit legendás dala újragondolva

Hernádi Judit legendássá vált dalát a „Sohase mondd”-ot dolgozta fel 113 Music, azaz Harót Balázs és Gem-B. A Hernádi Judit búgó hangjára készült szerzeményt most modern és újragondolt köntösben ismerheti meg a közönség.

A Döme Zsolt, Verebes István és Hernádi Judit nevéhez köthető szerzeményt eddig még senki sem dolgozhatta újra, a szerzők azonban most engedélyezték, hogy elkészüljön 2019-es változata, sőt, még maga a színésznő is feltűnik a klipben.

Az eredeti dal 1979-ben született, majd 1980-ban az Örökség című filmben hangzott el először a nyilvánosság előtt. 40 évvel később Ferencz Péter "Peet" hangszerelte át. A hegedűs-énekes, dalszerző, zenei producer, a nemzetközileg elismert, többszörös Billboard listás pop-funk-jazz zenekar, a Peet Project alapítója mindig is nagyon kedvelte az ismert szerzeményt, ahogy a vokalistaként, táncosként és zenekarvezetőként ismert 113 Music, és az 1996 óta tevékenykedő zenei producert és dj Gem-B is, így a három alkotó kifejezetten élvezte a közös munkát, és a dal újraértelmezését.

A dalhoz egy nem szokványos képregény klip is készült, nézzétek, szeressétek!

Az eredeti dalszöveget a Zeneszöveg.hu-n ITT  találjátok!