kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dünamisz: Megváltód előtted áll

Megváltód előtted áll

1. Ha majd a nappal véget ér, a sötét árnyak éje kél, Előtted minden újjá lesz, meglátod ez csak a kezdet. A rejtett múltra fény derül, a kérdésre válasz kerül, Kegyelmed aki most nem vett, akkor a bánat késő lesz.

Refr.Most Megváltód előtted áll, sebes keze kinyújtva már! A választás terajtad áll, a kárhozat, vagy élet vár. Most Megváltód előtted áll, sebes keze kinyújtva már!

2. Az elmúlás mind közelebb és szívet nyugtát nem leled, A félelem késtségbe ejt, a gond és bú magába rejt. A kárhozat félelme űz, a soha el nem alvó tűz. Szíven szúr a felismerés, amit tettél, az mind kevés.

3. Egyedül éled életed, neked nem kellet Istened, A számadás napja jön, balján kinek kell majd ülnöd? Epesztő szomoj, emésztő láz, a valóságra majd felráz. Hiába mondod: Mit tettem?! Hová lett örök életem?!

Hírek
Hírek

SBSC szerzemény a Budapest Dal befutói között

Johnny K Palmer - Margitszigeti fák


Óriási hírünk van! A Budapest Dal döntőjébe került a Songbook Songwriting Camp 2018 alatt született egyik szerzeményből készült "Margitszigeti fák", Johnny K Palmer előadásában!

Szavazz erre a dalra akár naponta, április 25-én éjfélig ITT, hogy a Budapest Dal győztese idén a Margitszigeti fák lehessen!

A dalszöveget IDE kattintva találod.

Ne feledd, még jelentkezhetsz az idei SBSC-re, minden információt megtalálsz a táborról ezen a linken!