dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Caramel: Jó irány (rap verzió) :Bónusz

Jó irány (rap verzió) :Bónusz

Diaz:

Ne aggódj tesó a multat feledem ,a szél elfújja a bút,én így kelek fel. Néha sodor az ár,de a hit a vizen tart,nem kell a csónak,elég ha a szíved hajt. Körülötted a káosz,de te emelt fővel távozz,legyen előtted,hogy a cél már csak pár hossz. És ha rossz az irány,időben ébredned kell,nem kell a szöveg,hogy az élet nem felel meg. Üres a tárcád,nincs benne zseton,mert a megfelelés súlya mindig a mélybe lenyom. Közben versenyzel az idővel,de úgyis lehagy. Ne tedd fel a kérdést,mert a válasz te vagy. Az élet az tesz,nem számít a tegnap,hogy lesz,a holnap jobb lesz. Én csak írom amit érzek,néha mondom mi fáj. Szállok a dallal,nekem ez a jó irány.

Refrén:
Most adj nekem mindent, amit adni lehet!
Állítsuk meg együtt a perceket!
Elképzeltük sokszor, és most valóra vált,
Vegyül fel a jó irányt baby, vegyük fel a jó irányt!

Norba:

Van már mögöttem pár, kisiklott story mit felidézni kár.. eltöri a szárnyad és kalitkába zár, aki nem előre néz csak a múltban meditál. Találd meg az értelmet mi leköt! Legyél a kéz, mi minden irigy szemet beköt. Pozitív gondolatból végtelen karaván.. Elsimítom a hullámokat, mint egy hidroplán..!!!! Az álom lehet holnap semmivé lesz.. Ma még becsülj meg mindent amit féltesz! NE szalaszd tegnapra, amit ma megtehetsz, Válaszok nélküli kérdéseket feltehetsz, A TE életed, csak TE tehetsz róla. Rád férne pár bátorító szó,ha sosem vagy egyedül,füledben a prógiám. Szállok a dallal és tudom, ez a jó irány.

Refrén:
Most adj nekem mindent, amit adni lehet!
Állítsuk meg együtt a perceket!
Elképzeltük sokszor, és most valóra vált,
Vegyül fel a jó irányt baby, vegyük fel a jó irányt!

Docta:

Minden napomba kell egy kis tűz ,az a tartam,hogy úgy mennek a dolgok,ahogy én akartam. Úgy veszem a levegőt,ahogy nekem derogál. Ha befogják a fülem,akkor minden sejtem ellenál. Alig hallok,a látásom pixel mint a nintendo. Kuszák a gondolatok,és a te fejedben mivan Bro? Ergo káosz,mint az enyémben,ez hadiláb. Magam ellen fel nem veszem amit a sok habi vár. A világ többről szól,mint hogy a sorban ballagsz hé. Élj az álmaidnak akár a nagy Cristofel Wallas. Tölts le több évet,mint a legendás Will Janderlayn. És szárnyalhatsz hogy a palánk felé Air Jordan.
Reformer ez a négy forma Decto,Diaz,Norba. Jé haver,üdvözlünk a klubban. Lazulj, el most öveket sem kell csatolni. 3,2,1 kapcsolj ki!

Refrén:(2x)
Most adj nekem mindent, amit adni lehet!
Állítsuk meg együtt a perceket!
Elképzeltük sokszor, és most valóra vált,
Vegyül fel a jó irányt baby, vegyük fel a jó irányt!

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!