kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Keresztes Ildikó: Tegnap és holnap (duett Forgács Péterrel)

Tegnap és holnap (duett Forgács Péterrel)

Tegnap még átöleltél, most hideg az ágy. Tegnap még megcsókoltál - kínoz a vágy Tegnap még más volt minden elváltak árnyaink véget ért a mi ünnepünk. Mondd miért?

Tegnap még kérdezted tőlem, mi történik velünk. Tegnap még kérdezted tőlem, miért nem jó nekünk. Tegnap még úgy gondoltad, kit kerestél megtalált. Véget ért a mi ünnepünk. Mondd miért?

Holnap majd egy ajtó nyílik, de más jön helyettem. Holnap majd egy ajtó nyílik, már mást ölelsz. Nem tudom honnan tudhatod, minden szó minden gondolat csak én vagyok.

Tegnap még úgy érezted, elválhatunk. Tegnap még mellém bújtál, mondtad csak álmodunk. Tegnap még nem tudhattad, nem hitted el. Véget ért a mi ünnepünk. Mondd miért?

Hírek
Hírek

Rómeó és Júlia musical

Különleges előadás az Arénában


2019. szeptember 14., szombat 19:30 óra
Rómeó és Júlia musical az Arénában

Az előadás mottója: Szerelem a gyűlölet ellen!

A Magyarországon 15 éves Rómeó és Júlia musical szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában nyűgözi le a közönséget.
A főszerepekben ismert fiatal tehetségek láthatók, a többi karakterben pedig sztárszínészek és a bemutató egykori felfedezettjei szerepelnek majd. Az exkluzív előadás különleges forgószínpaddal, extra fényekkel, kivetítőkkel és közel 120 szereplővel kápráztatja el a nagyérdeműt.
 
A rendező Kerényi Miklós Gábor, aki az elmúlt 15 évben a Budapesti Operettszínházban és külföldön is sikerre vitte a musicalt. A hagyományos forma megtartása mellett olyan különleges előadást tervez, amelyben a közönség ezúttal nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak.

A Shakespeare dráma alapján írt musical szövegírója és zeneszerzője Gérard Presgurvic, aki örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson.

Jegyvásárlásra ide kattintva nyílik lehetőséged.

A rendhagyó előadásról részleteket, képeket az esemény Facebook oldalán találsz.