dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Keresztes Ildikó: Tegnap és holnap (duett Forgács Péterrel)

Tegnap és holnap (duett Forgács Péterrel)

Tegnap még átöleltél, most hideg az ágy. Tegnap még megcsókoltál - kínoz a vágy Tegnap még más volt minden elváltak árnyaink véget ért a mi ünnepünk. Mondd miért?

Tegnap még kérdezted tőlem, mi történik velünk. Tegnap még kérdezted tőlem, miért nem jó nekünk. Tegnap még úgy gondoltad, kit kerestél megtalált. Véget ért a mi ünnepünk. Mondd miért?

Holnap majd egy ajtó nyílik, de más jön helyettem. Holnap majd egy ajtó nyílik, már mást ölelsz. Nem tudom honnan tudhatod, minden szó minden gondolat csak én vagyok.

Tegnap még úgy érezted, elválhatunk. Tegnap még mellém bújtál, mondtad csak álmodunk. Tegnap még nem tudhattad, nem hitted el. Véget ért a mi ünnepünk. Mondd miért?

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!