kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Punnany Massif: ShenKick

ShenKick

Rutin nélküli szétesés, beszéd, de nincs cselekvés, ha nem indulsz, nincs érkezés, ha gáz van hol a fékezés? Fekvés meg felébredés, ahol elnémít a Körkorkép, homályosul az álom, hogy olyat tegyél ami nem volt még. Hogy kis éned kíséred, beállsz te is klisének, egyszerű átlagember: Neked szól e kis ének.
Van akiben a láng még ég, hála az ég. Le a kezekkel, fel a fejekkel, meg Fel vidék!
Ne csak a felszín egyszínű világa zárjon magába, ahelyett, hogy másokra, inkább mindenki nézne magába. Az idő véges, úgy hogy ne ítélj, hogy ne ítéltess, nem feltétlen bűnös az aki látszatra ellentétes.
Ruhák, autók, cash, fuksz, a teszten megbuksz, ha be nem futsz, mert ugye lenned kell valaki.
Ha egyszer eltűnne a pénz, megszűnne minden matéria, rájönnél, hogy Shenki vagy, föld porának tékozló fia.

Refrén:
Egy senki mint én, olyan senki mint te, Így a senkik mint mi, csak olyan senkik mint ti.

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész