dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Presser Gábor: Szabadságdal

Szabadságdal

Én nem voltam még Párizsban és nem jártam még sivatagban a tenger nagyon mesze van de, azt halottam ott is keresik. És nem voltam még szabad madár és nem voltam prodetár és nem voltam még forradalmár, de azt halottam ők is keresik. A szabadság a szabadság egy nagyon híres dal a kottáján, még nem láttam, sohasem. A szabadság a szabadság egy nagyon édes dal meg szédít, meg csal de, szeretem. Én nem voltam még lázadó és nem voltam még elnyomó és nem voltam még alattvaló de, azt hallottam ők is keresik. A szabadság a szabadság egy nagyon híres dal a kottáján, még nem láttam, sohasem. A szabadság a szabadág egy nagyo nédes dal megszédít meg csal de, szeretem. El mondám mit gondolok, megmutatnám milyen, vagyok, megnyugodnák, ha meg halok de, enéltöbbet úgysem tehetek…

Hírek
Hírek

Klippel együtt jelent meg a "Soha se mondd" feldolgozása

Hernádi Judit legendás dala újragondolva

Hernádi Judit legendássá vált dalát a „Sohase mondd”-ot dolgozta fel 113 Music, azaz Harót Balázs és Gem-B. A Hernádi Judit búgó hangjára készült szerzeményt most modern és újragondolt köntösben ismerheti meg a közönség.

A Döme Zsolt, Verebes István és Hernádi Judit nevéhez köthető szerzeményt eddig még senki sem dolgozhatta újra, a szerzők azonban most engedélyezték, hogy elkészüljön 2019-es változata, sőt, még maga a színésznő is feltűnik a klipben.

Az eredeti dal 1979-ben született, majd 1980-ban az Örökség című filmben hangzott el először a nyilvánosság előtt. 40 évvel később Ferencz Péter "Peet" hangszerelte át. A hegedűs-énekes, dalszerző, zenei producer, a nemzetközileg elismert, többszörös Billboard listás pop-funk-jazz zenekar, a Peet Project alapítója mindig is nagyon kedvelte az ismert szerzeményt, ahogy a vokalistaként, táncosként és zenekarvezetőként ismert 113 Music, és az 1996 óta tevékenykedő zenei producert és dj Gem-B is, így a három alkotó kifejezetten élvezte a közös munkát, és a dal újraértelmezését.

A dalhoz egy nem szokványos képregény klip is készült, nézzétek, szeressétek!

Az eredeti dalszöveget a Zeneszöveg.hu-n ITT  találjátok!