kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
SP Éder Krisztián: Ülj ide mellém

Ülj ide mellém

csak ülj ide mellém, most ne szólj hozzám, csak hallgasd, mit mondok, tudod, ez most fontos, úgy igazán.
csak szaladunk gyorsan, és nem fogjuk fel, hogy minek van súlya, mit kezdhetünk újra, és mit vesztünk el. sírni tudnék, hisz minden oly csodás volt. sírni tudnék, hisz minden oly csodás volt. sírni tudnék, addig futnék, amíg nem találsz majd rám. sírni tudnék, hisz minden oly csodás volt. feledném régen, de tisztán emlékszem, hogy milyenek voltunk, hogy merre indultunk, hogy mennyire féltem. tiszta volt minden, a nappal s az éj, nem voltak gátak, nem tudtuk, mi várhat, hogy merre a cél. sírni tudnék… sztorikat vázolok fel, az érzésekről mindent tudok. hiába változunk meg, nem leszünk új emberek, tudod? valami biztosan lesz velünk, csak az első lépést tedd meg, és társam legyél majd, hogyha közelebb engedlek. sok a közhely meg az ellenséges arcok, már nem veszem fel, már egész máshol tartok. zenével kelek, fekszem, zenére volt az első, nekem a zene az első. sírni tudnék…

Hírek
Hírek

Október 12. a magyar Dalszerzők Napja

#kösziadalt – Csatlakozz te is!

Tudod ki  írta a kedvenc dalaid zenéjét és szövegét? Az Artisjus azért hívta életre a Dalszerzők Napját, hogy megismerhesd a hazai slágerek szerzőit és megtudd, kinek köszönheted a kedvenc refrénjeidet vagy a gyakran dúdolt dallamokat. A kezdeményezés keretében Freddie, Radics Gigi, Péterfy Bori, a Margaret Island tagjai is köszönetet mondanak  egy-egy slágerük szövegírójának. 

Bár a figyelem középpontjában az ismert előadók állnak, a dalok sikere sokszor nem csak hozzájuk köthető. Mivel a dalok szerzői legtöbbször a háttérben maradnak, a közönség gyakran még a nevükkel sem találkozik. Ha te is szívesen köszönetet mondanál kedvenc hazai zenéidért, íme néhány tipp, hogyan tudod megtenni! Csatlakozz, és mondd el, hogy #kösziadalt!

 Először is töltsd ki a kvízt, hogy megtudd, mennyire vagy képben a hazai dalszerzőkkel!
 Készíts egy fotót, amin bemutatod, mit jelent számodra a zene! Töltsd fel Instára vagy Facebookra, és használd a #kösziadalt hashtaget!
 Ha nem szeretsz fotózni, oszd meg egy Facebook posztban, hogy számodra mit jelent a zene! Tageld a szerzőt és/vagy az előadót, és használd #kösziadalt hashtaget!
 Öltözz zenébe! Van gitáros fülbevalód, mikrofonos pólód vagy hangjegyes zoknid? Jöhet a szelfi a #kösziadalt hashtaggel!
 Bulizz! Október 12-én keresd a csatlakozott klubokat országszerte, tedd fel magadra a hangjegy tetkót, és posztolj! Ne felejtsd el kitenni a #kösziadalt hashtaget!

További információért irány a #kösziadalt honlap!