Előadó: | LGT |
---|---|
Album: | Too Long |
Megjelenés: | 1983 |
Hossz: | 4:14 |
Szövegírók: |
Schönthal Henrik Sztevanovity Dusán Pete Wingfield Wingfield William Peter |
Presser Gábor |
|
Kiadó: | EMI |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Like an autumn breeze in mid-July
Like a rainbow in a cold grey sky
You came upon me suddenly
Ah, it took me by surprise
In other words, all that I’ve got to say is
Ooh – You thrill me every time
You made our lovelight shine
I’m mighty glad you’re mine
Like the sparkle in the best champagne
Like the sugar in the sugar cane
You, you’re the better half of me
No, don’t ask me how or why
In other words, all that I’ve got to say is
Ooh – In everything I do
You’re there to pull me through
It’s always down to you
Don’t know how you got to me
But I guess it’s plain to see
I’m stuck on you somehow
What it is I can’t explain
But I’d do the same again
If we were strangers now
If you ever left me I’d be lost
I’m too dependent now to pay the cost
And I would lose my sanity
Oh a part of me would die
In other words, all that I’ve got to say is
Ooh – Please don’t ever stop
Stay with me till we drop
Take me to the top
Ooh – Please don’t ever stop
Take me to the top
Ooh – Please never stop
Ooh – Please never stop
Take me to the top
Ooh – Please don’t ever stop
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál