kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Ámokfutók: Húnyd le a szemed!

Húnyd le a szemed!

Raga-raga unga raga-raga! Raga-raga unga raga-raga !Raga-raga unga raga-raga !Raga-raga unga raga-raga!


Verse:
Nem álmodom, érzem, hogy most is fáj. Elátkozom, a napot mikor itt hagytál. Az eszem most is Rajtad jár. Raga-raga unga raga-raga! Jön a nyár, a hosszú forró éjszakák. És rám talál, az az őrjítő régi vágy. Én most is vágyom Rád. Raga-raga unga raga-raga!

Rap:
Tedd a kezedet a szívedre és figyelj rám. Ha én hallgatok, akkor is jár a szám. De ahhoz nem raga-raga-raga-ragaszkodom. Szárny legyen minden nap az Angyalokon. De Neked nem taga-taga-taga-tagadhatom, nekem is volt Nélküled jó napom. Azóta pipi-pipi-pipi piromkodom és ha zava-zava-zavar takargatom.

Bridge:
Tedd a kezedet a szívedre és figyelj rám! Valami volt biztos, ami az én hibám, de most újra itt vagyok Veled. Érezd! Hunyd le a szemed!

Refrén:
Hunyd le a szemed így mondd azt nekem! Itt maradsz Velem, ha Tőled kérem. Hunyd le a szemed és érezd azt, az álom értünk virraszt, mint régen. Hunyd le a szemed és mondd azt nekem! Itt maradsz Velem, ha Tőled kérem. Hunyd le a szemed és érezd azt, az álom értünk virraszt, mint régen.

Verse:
Belátom olykor, még én is hibáztam. Megtörtént velem, hogy néha mást is imádtam. Igen ebben hibáztam.

Rap:
Gyere velem, Veled biztos kiheverem, amit a lelkemmel tett ez a nagy szerelem. Hiszen az éjszaka életem rémszaka, mikor velem jössz mással mész haza.

Bridge:
Tedd a kezedet a szívedre, és figyelj rám. Valami volt biztos, ami az én hibám, de most újra itt vagyok Veled. Érezd! Hunyd le a szemed.

Refrén:

Verse:
Jön a tél és jön a nyár, ha éppen erre jár a szerelem akkor talán másra vár. De tele vele a szívem, ha itt a tavasz. Bűnbe csábít a nagyon ravasz. Hiszen megtörte a bört, meggyötört, hiszen napról napra járom, ugyanazt a kört. De Te itt vagy velem, ez a szerelem. És én maradok Veled, hunyd le a szemed!

Refrén

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Rómeó és Júlia musical

Különleges előadás az Arénában


2019. szeptember 14., szombat 19:30 óra
Rómeó és Júlia musical az Arénában

Az előadás mottója: Szerelem a gyűlölet ellen!

A Magyarországon 15 éves Rómeó és Júlia musical szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában nyűgözi le a közönséget.
A főszerepekben ismert fiatal tehetségek láthatók, a többi karakterben pedig sztárszínészek és a bemutató egykori felfedezettjei szerepelnek majd. Az exkluzív előadás különleges forgószínpaddal, extra fényekkel, kivetítőkkel és közel 120 szereplővel kápráztatja el a nagyérdeműt.
 
A rendező Kerényi Miklós Gábor, aki az elmúlt 15 évben a Budapesti Operettszínházban és külföldön is sikerre vitte a musicalt. A hagyományos forma megtartása mellett olyan különleges előadást tervez, amelyben a közönség ezúttal nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak.

A Shakespeare dráma alapján írt musical szövegírója és zeneszerzője Gérard Presgurvic, aki örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson.

Jegyvásárlásra ide kattintva nyílik lehetőséged.

A rendhagyó előadásról részleteket, képeket az esemény Facebook oldalán találsz.