dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Ámokfutók: Húnyd le a szemed!

Húnyd le a szemed!

Raga-raga unga raga-raga! Raga-raga unga raga-raga !Raga-raga unga raga-raga !Raga-raga unga raga-raga!


Verse:
Nem álmodom, érzem, hogy most is fáj. Elátkozom, a napot mikor itt hagytál. Az eszem most is Rajtad jár. Raga-raga unga raga-raga! Jön a nyár, a hosszú forró éjszakák. És rám talál, az az őrjítő régi vágy. Én most is vágyom Rád. Raga-raga unga raga-raga!

Rap:
Tedd a kezedet a szívedre és figyelj rám. Ha én hallgatok, akkor is jár a szám. De ahhoz nem raga-raga-raga-ragaszkodom. Szárny legyen minden nap az Angyalokon. De Neked nem taga-taga-taga-tagadhatom, nekem is volt Nélküled jó napom. Azóta pipi-pipi-pipi piromkodom és ha zava-zava-zavar takargatom.

Bridge:
Tedd a kezedet a szívedre és figyelj rám! Valami volt biztos, ami az én hibám, de most újra itt vagyok Veled. Érezd! Hunyd le a szemed!

Refrén:
Hunyd le a szemed így mondd azt nekem! Itt maradsz Velem, ha Tőled kérem. Hunyd le a szemed és érezd azt, az álom értünk virraszt, mint régen. Hunyd le a szemed és mondd azt nekem! Itt maradsz Velem, ha Tőled kérem. Hunyd le a szemed és érezd azt, az álom értünk virraszt, mint régen.

Verse:
Belátom olykor, még én is hibáztam. Megtörtént velem, hogy néha mást is imádtam. Igen ebben hibáztam.

Rap:
Gyere velem, Veled biztos kiheverem, amit a lelkemmel tett ez a nagy szerelem. Hiszen az éjszaka életem rémszaka, mikor velem jössz mással mész haza.

Bridge:
Tedd a kezedet a szívedre, és figyelj rám. Valami volt biztos, ami az én hibám, de most újra itt vagyok Veled. Érezd! Hunyd le a szemed.

Refrén:

Verse:
Jön a tél és jön a nyár, ha éppen erre jár a szerelem akkor talán másra vár. De tele vele a szívem, ha itt a tavasz. Bűnbe csábít a nagyon ravasz. Hiszen megtörte a bört, meggyötört, hiszen napról napra járom, ugyanazt a kört. De Te itt vagy velem, ez a szerelem. És én maradok Veled, hunyd le a szemed!

Refrén

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Valentin napon debütál nálunk a THA SHUDRAS új klipje

Ez itt az ÉRZÉS!


Dobpergéééés.....Fogadjátok szeretettel a  Tha Shudras legújabb videóklipjét, az ÉRZÉSt!


Helyettünk inkább meséljen Molnár Tibi/Trap Kapitány/Freddie Shuman/FMan, aki így fogalmazott a dal és a klip születésének személyes okairól, előzményeiről:


"A dal arról szól, hogy hétről-hétre fogadod ágyadban a "pácienseket", majd egyszer csak belebotlasz egy olyan delikvensbe, akitől nem szeretnél mihamarabb megszabadulni, sőt, akár meg is reggeliznél vele másnap...
Egy olyan fiú szemszögéből írtuk a szöveget, akivel még nem történt ilyen, és nem is tudja pontosan, hogy mi ez az ÉRZÉS és, hogy hogyan kell ezt elmondani egy lánynak!"

Az új klippel és a dalszöveggel kívánunk Nektek Szerelmes Valentin Napot!