kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Doghitters: Csalódottság

Csalódottság

éget a fájdalom
haragom elnyomom
soha fel nem adom
túlélem
próbálj ugyanaz lenni
akit tudtunk szeretni
gondold át újra és
éld túl

éget a fájdalom
a fegyvert markolom
romba dőlt életem,
elvesztettem a hitem

haragom elnyomom
a bűnöst nem bántom
vissza tart egy dolog
akit szeretek azt bántom

soha nem adom fel
egymásért küzdenünk kell
próbáljuk ezt az életet
újra kezdeni még egyszer

túlélem a bánatom
magam mögött hagyom
meg akarom érteni,
mindez miért történik

túl sok a miért?!

éget a fájdalom
haragom elnyomom
soha fel nem adom
túlélem
próbálj ugyanaz lenni
akit tudtunk szeretni
gondold át újra és
éld túl

emlékezz vissza
mikor még minden más volt
azt mondtad ez
mindig így marad

miért engedted átmosni
az agyad és a lelked
miért akarsz feladni
hirtelen mindent
döntsd el hová állsz
de hallgass a szívedre
és tudd, azt hogy
elveszíthetsz
minket mindörökre

éget a fájdalom...

próbálj ugyan az lenni
ki fogta a kezünk mindig
az élet arra tanít
ne feledjünk el hinni

akit tudtunk szeretni
és őszintén becsülni
így is akarunk téged
ez az igazi esélyed

gondold át újra
és térj vissza
ebbe a családba
itt mindig helyed van

éld túl a holnapot
mosd le a gyalázatot
ami a lelkedet nyomja
várunk rád, hisz jövőd csak itt van

éget a fájdalom
haragom elnyomom
soha fel nem adom
túlélem

próbálj ugyanaz lenni,
akit tudtunk szeretni
gondold át újra
éld túl!

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.