kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Presszó Tangó Libidó: Menüett

Menüett

Összekülönböző neműeknek
Dúdolom ezt a kis menüetett
A menüm eléd terítettem
Üdvözöllek az én-étteremben

Hogy lennék boldog már attól
Hogy vendégem szépen lejattól
És távozik tőlem jóllakottan
És itt hagy engem étlen és szomjan

Mindig ellenkező neműeknek
Dúdolom ezt a kis menüettet
Válaszd ki ételed gyorsan
És ints felém büszkén hogy hozzam

Elnézést de ez a pincérke félős
Olyan oldalról téged megnéző s
Kívánna ha kívánhatna hármat
De ha egyet lehet jó étvágyat

Korán lesz záróra máma
Nyitva még, de kinn az árva tábla
Leszámolok én is ma magammal
És isten sem késik a standdal

Talán e korsó lesz koporsóm
Szögezd le túlhabzó sorosom
Feszülve benned kell hinnem
Vigyél vagy engedj el innen

Összekülönböző nemeknek
Dúdoltam ezt a kis menüetett
A menüm szépen végigetted
Kiszolgáltalak, megfizetted

Hogy lenék boldog már attól
Hogy vendégem szépen lejattól
És távozik tőlem jóllakottan
És itt hagy engem étlen és szomjan

Már engem ez az étlap itt szétlapít
Semmi vágyam és semmi se csillapít
Rajtad kívül meg hogy jöhetne bárki más
Utolsó vendégem, maradjál

Szép a szív, ha szűkszavú, szűkszavú
A szex erő, ha szakszerű, szakszerű
Létem űr, tőled meg csordultig telt pohár
Utolsó vendégem, fogyasszál

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.