dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mr.G-za: Bármerre Járok

Bármerre Járok

Minden végben ott van a kezdet, Telnek az idők és múlnak a percek, a szürke napokban túl sok az emlék, remélem át ölellek 1x még. Nem akarom megváltani a világot, csak 1 a baj, hogy akit imádok, elengedte a kezemet a szélben, és úgy érzem most lesz nekem itt végem. Mert nincs aki hí, aki melletted ébred, csak az üres szoba és a fényképek, a fényképek amiken jól látszik, hogy tényleg csak 1 dolog volt ami számít. Nem tudom, hogy hol lehetsz éppen, de a szívem mélyén még érzem, hogy ezt a lányt én még imádom, minden percben még jobban hiányzol.

Refi.: (2x) Bármerre járok, mindig csak te jársz az eszemben. Bármerre járok, mindig ott vagy bent a fejemben. Bármerre járok, bármerre járok, hidd el nekem baby, én rád bármeddig várok.

Emlékszem, réges-rég amikor még minden szép volt és csak egy dolog, ami nekünk számított. Mindent megtettem, mindent megtettem, együtt mi 2en, együtt mi 2en. egyszer csak elmentél, mindent újrakezdtél, engem meg itt hagytál, és semmit sem mondtál, hova tűnt a régen ? Hova tűnt a régen? Hol lehetsz éppen ? Hol lehetsz éppen ?

Refi.: (2x)

Elmúltak a szép évek, nem hazudnak a fényképek. Visszatérnek az emlékek, amikor a képet megnézed. Hova tűnt a régen ? Hova tűnt a régen ? Hol lehetsz éppen ? Hol lehetsz éppen ? Tudom azt, hogy jó lesz így, a sok rossz már nem számít, tudom én, hogy jó lesz majd, a sok rossz már nem zavar. Mindent meg tettem, mindent megtettem. együtt mi 2en. együtt mi 2en.

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!