dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Minden jár nekem

Minden jár nekem

Refr:
Minden jár nekem, siker és szerelem. Szörnyen élvezem, igazán.
Minden jár nekem, ékszerek rendesen, ha kell hát elveszem lazán.

Rap:
Igen enyém lesz minden és lesz sok kincsem, lesz otthon sok cucc, ami még nincsen . Sportkocsi, lóvé meg bankszámla és ez nem csóró álom, nem is vaklárma. Megteszek mindent, hogy célba érjek, hogy adjon az élet és ne csak kérjen, hogy én legyek az arc kit nem ér kudarc, kinek édes az élete és nem csak harc.

Refr:
Minden jár nekem......

Rap:
Igen én leszek a nyerő és velem lesz ar erő. Velem az erőtér és a térerő. S ha azt akarom télen is lehet nyár és susnyákom is lesz, mert az nekem jár. Divatos lesz végre az arcom és a testem, hisz az új kölsőmet az újságból lestem, és élvezem az életet, ahogy kell, míg meg nem lesz ami kell én nem adom fel.

Refr:
Minden jár nekem......

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!