kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Minden jár nekem

Minden jár nekem

Refr:
Minden jár nekem, siker és szerelem. Szörnyen élvezem, igazán.
Minden jár nekem, ékszerek rendesen, ha kell hát elveszem lazán.

Rap:
Igen enyém lesz minden és lesz sok kincsem, lesz otthon sok cucc, ami még nincsen . Sportkocsi, lóvé meg bankszámla és ez nem csóró álom, nem is vaklárma. Megteszek mindent, hogy célba érjek, hogy adjon az élet és ne csak kérjen, hogy én legyek az arc kit nem ér kudarc, kinek édes az élete és nem csak harc.

Refr:
Minden jár nekem......

Rap:
Igen én leszek a nyerő és velem lesz ar erő. Velem az erőtér és a térerő. S ha azt akarom télen is lehet nyár és susnyákom is lesz, mert az nekem jár. Divatos lesz végre az arcom és a testem, hisz az új kölsőmet az újságból lestem, és élvezem az életet, ahogy kell, míg meg nem lesz ami kell én nem adom fel.

Refr:
Minden jár nekem......

Hírek
Hírek

UPC különdíjat nyertünk!

Elismerésben részesült a Dallamos Villamos rendezvényünk


Nagy megtiszteltetés, és óriási elismerés számunkra, hogy 2019. május 21-én átvehettük a UPC Nagy Tuning Show 2019 díjátadóján a UPC Különdíját. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Dallamos Villamos néven ismert rendezvényünket a UPC ötletesnek és társadalmi hasznosság szempontjából kiemelten hasznosnak ítélte.

A UPC 2018-ban indította el a kifejezetten kis- és közepes méretű vállalkozásoknak szóló Business Tuning programot. A pályázat célja, hogy a vállalkozók segítséget, inspirációt kapjanak az online térben való jobb eligazodáshoz.
 
 A UPC a különdíjjal a 11 éve minden év szeptemberében megrendezett Dallamos Villamos rendezvényünk digitális jelenlétét segíti majd. Szeretnénk elindítani és fejleszteni a rendezvény saját weblapját, social media felületeit, továbbá a digitális eszközök lehetőségeivel élve szeretnénk az idei Dallamos Villamost részben élő streaming felvétellel közvetíteni.

Ha még nem láttad, nézd meg a Kiss Barna szerezte Dallamos Villamos dalt ITT!