kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Várok rád

Várok rád

Refr:
Még mindíg fáj álmom végtelen, nem vagy itt velem úgy várnék, hogy visszajössz hozzám. Még mindíg fáj hogyha nem vagy vagy itt, és nincs akit várnék egyszer visszajössz hozzám.

Rap:
Lelkembe lépett a magány egy éjjel, emlékeddel álmodom és a képpel, mely bennem él, bármerre is járj, könyörgöm az égnek, hogy egyszer rámtalálj

Vártam rád egy hosszú, forró éjjen át, egyszer visszatérsz hozzám. Vágytam rád az álmom súgta messze jársz. Egyszer visszatérsz hozzám.

Refr.:
Még mindíg fáj.........

Rap:
Ordít a magány, utat vág a térbe, kézzel szórok szavakat a térbe s hiába kértem nem feleltél csak magam elé suttogom szeretlek.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Rómeó és Júlia musical

Különleges előadás az Arénában


2019. szeptember 14., szombat 19:30 óra
Rómeó és Júlia musical az Arénában

Az előadás mottója: Szerelem a gyűlölet ellen!

A Magyarországon 15 éves Rómeó és Júlia musical szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában nyűgözi le a közönséget.
A főszerepekben ismert fiatal tehetségek láthatók, a többi karakterben pedig sztárszínészek és a bemutató egykori felfedezettjei szerepelnek majd. Az exkluzív előadás különleges forgószínpaddal, extra fényekkel, kivetítőkkel és közel 120 szereplővel kápráztatja el a nagyérdeműt.
 
A rendező Kerényi Miklós Gábor, aki az elmúlt 15 évben a Budapesti Operettszínházban és külföldön is sikerre vitte a musicalt. A hagyományos forma megtartása mellett olyan különleges előadást tervez, amelyben a közönség ezúttal nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak.

A Shakespeare dráma alapján írt musical szövegírója és zeneszerzője Gérard Presgurvic, aki örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson.

Jegyvásárlásra ide kattintva nyílik lehetőséged.

A rendhagyó előadásról részleteket, képeket az esemény Facebook oldalán találsz.