dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Groovehouse: Várok rád

Várok rád

Refr:
Még mindíg fáj álmom végtelen, nem vagy itt velem úgy várnék, hogy visszajössz hozzám. Még mindíg fáj hogyha nem vagy vagy itt, és nincs akit várnék egyszer visszajössz hozzám.

Rap:
Lelkembe lépett a magány egy éjjel, emlékeddel álmodom és a képpel, mely bennem él, bármerre is járj, könyörgöm az égnek, hogy egyszer rámtalálj

Vártam rád egy hosszú, forró éjjen át, egyszer visszatérsz hozzám. Vágytam rád az álmom súgta messze jársz. Egyszer visszatérsz hozzám.

Refr.:
Még mindíg fáj.........

Rap:
Ordít a magány, utat vág a térbe, kézzel szórok szavakat a térbe s hiába kértem nem feleltél csak magam elé suttogom szeretlek.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Ünnepelj Trap kapitánnyal!

Új dallal köszönti a közönséget a Tha Shudras

KLIPPREMIER

Isten éltesse születésnapján Trap kapitányt AKA Molnár Tibor Attilát!

Lényegében egy új, szakítós klippel indítja a Tha Shudras az őszt - a Hívjál Barátnak című dal a barátságba forduló szerelem témáját boncolgatja romantikusan szókimondó stílusban.

A dal szerzői Molnár Tibor Attila és Redenczki Áron, a videóklipet, amelyhez helyszínt a BrodyLand biztosított, Korcsok Renátó készítette.

A nóta arról szól, hogyha érzed a másik félen, hogy nem biztos benned, akkor nem kínzod magad azzal, hogy bebizonyítod neki, hogy te vagy a jobb, simán megelőlegezed a FriendZonet azzal, hogy te mondod ki... Hívjál barátnak...

A szülinapi zsúr meghívóját a  Muzikum oldalán találod, jegyet is itt tudsz rá vásárolni.

Az új dal szövegét megismerheted a Zeneszöveg.hu-n!