Előadó: | Szulák Andrea |
---|---|
Album: | Musical is meg nem is |
Megjelenés: | 2009 |
Hossz: | 0:00 |
Szövegírók: |
G. Dénes György (Zsüti) Fred Ebb |
John Kander |
|
Kiadó: | SonyBMG |
Stílus: | Musical |
Címkék: | feldolgozás [+] |
Jöjj el hát, ma rád Chicago vár
Csak tánc és jazz!
Ma éjjel, hé-, hé- hé,
Ma kell egy jó balhé!
Csak tánc és jazz!
Vár egy bár, oly cinkes, bűnös hely
Ott a véred forr, ha majd a dob ráver,
Vedd fel a szűk szoknyát,
Had gyújtson jól alá
a tánc és jazz!
Csábos blúz, selymes, átlátszó
Csak tánc és jazz!
Úgy hív egy lassú blues, igéző, csábító
Csak tánc és jazz!
Vár egy tánc, oly szexi, szédítő
S már fent a mennyben jársz
Mint égbe vágott kő!
Vár még egy pár dobás,
Az élet ráadás!
Csak tánc és jazz!
Hé-, hé- hé, ma kell egy jó balhé!
Csak tánc és jazz!
Jöjj el hát, ma rád Chicago vár
Csak tánc és jazz!
Ma éjjel, hé-, hé- hé,
Ma kell egy jó balhé!
Csak tánc és jazz!
Vár egy tánc, oly szexi, szédítő
S már fent a mennyben jársz
Mint égbe vágott kő!
Vár még egy pár dobás,
Az élet ráadás!
És csók és szex!
Száz bomba esküszó az ígéret
Csak tánc és jazz!
A főtémához kell a kíséret
Csak tánc és jazz!
Jó az élet, jól használd ki
Rá se ránts, ha megdug bárki
Jó kis hecc, kis bébid lesz
És csók és szex!
Várj, nincs férjem még!
Így az élet szép,
Csak tánc és jazz! Ez van!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál