kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Maché: Még fáj

Még fáj

tudod nem akarok én már semmit se látni, se szólni se hinni, se érezni bármit, veszít az ember bárhová is lép, csak játszik a tűzzel de érzi a veszélyt. mond ki tudja most már, hogy ki mond igazat, hogy te küldtél el vagy csak én akartam azt, hogy szabad legyen végre minden éjszaka, te nem vártál én meg nem mentem haza.

Várj, ne siesd el túl hamar ítélsz, várj ne rohanj el, várj ne siesd el túl hamar ítélsz, várj ne rohanj el!

Úgy érzem rossz most, de volt már rosszabb, sohasem tudtam meg hogy mi az ami bosszant, veszít az ember bárhová is lép, bolond a szív nem érzi a veszélyt, mond ki tudja most már, hogy ki mond igazat, hogy te küldtél el vagy csak én akartam azt, hogy szabad legyen végre minden éjszaka, te nem vártál én meg nem mentem haza!

Várj, ne siesd el túl hamar ítélsz, várj ne rohanj el, várj ne siesd el túl hamar ítélsz, várj ne rohanj el!

Várj, ne siesd el túl hamar ítélsz, várj ne rohanj el, várj ne siess úgy túl hamar ítélsz, várj ne rohanj el!
Várj, ne siesd el túl hamar ítélsz, várj ne rohanj el, várj ne siess úgy túl hamar ítélsz, várj ne rohanj el!

Hírek
Hírek

Átadták az Artisjus díjakat

Az Év Könnyűzenei Szövegírói díját idén Bérczesi Róbert (Hiperkarma) kapta


A szerzői egyesület 19. alkalommal adta át az Artisjus-díjakat, melyek célja, hogy a zeneszerzőket, szövegírókat állítsa reflektorfénybe, és ezáltal felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői munkára. A harminc évnél fiatalabb alkotókat ötödik éve ismerte el Junior Artisjus-díjjal.

Hét zenei kategóriában díjazták a szerzőket, valamint idén is átadták a tavalyi év legjobb produkciójának járó elismerést. Dés László életműdíjat vehetett át, Szabó Tibor (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbert (Hiperkarma) pedig az év szövegírója lett.A díj történetében először idén két csapat (Mörk szerzői közössége, Blahalouisiana alkotói csapata) is szerepel a díjazottak között. Ők az alkotói közösségként folytatott kiválószerzői munkájukért kapták az elismerést.

Gratulálunk a díjazottaknak!

A nyertesek és kategóriák teljes listája megtekinthető az Artisjus honlapján.

A Bérczesi Robival korábban készült további Zeneszöveg.hu beszélgetéseket megnézhetitek YouTube csatornánkon az alábbi linkeken:

2. rész

3. rész