kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Adagio: Micsoda nő (Pretty Woman)

Micsoda nő (Pretty Woman)

Pretty Woman, ahogy köztünk jársz, Pretty Woman, ugye énrám vársz, Pretty Woman,
néha már túl szép, hogy igaz légy, valóság ez vagy álomkép
Pretty Woman, kérlek nézz most rám, Pretty Woman, tudom többet vársz, Pretty Woman, álarcod látja a világ, de belül úgy fáj a magány.

Pretty Woman, egy percet várj, Pretty Woman, szólj hozzám, Pretty Woman, egy mosoly jár talán.
Pretty Woman yeah, yeah, yeah...Pretty Woman, jó veled, Pretty Woman, maradj hát itt még, épp így kellesz, nincs titkunk már, én lelked érzem, mit senki más.

Pretty Woman, ha szemed ég, Pretty Woman, én meghalnék, Pretty Woman,
ne hagyj el senkiért, várj még, de hogyha így lesz így van jól, akkor én várom, hogy hozzám szólj, holnap is várom majd az éjt, mit látok én...
és az ajtómon most belépsz...yeah, yeah...és mégis visszatérsz
oh, oh, Pretty Woman.

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Október 12. a magyar Dalszerzők Napja

#kösziadalt – Csatlakozz te is!

Tudod ki  írta a kedvenc dalaid zenéjét és szövegét? Az Artisjus azért hívta életre a Dalszerzők Napját, hogy megismerhesd a hazai slágerek szerzőit és megtudd, kinek köszönheted a kedvenc refrénjeidet vagy a gyakran dúdolt dallamokat. A kezdeményezés keretében Freddie, Radics Gigi, Péterfy Bori, a Margaret Island tagjai is köszönetet mondanak  egy-egy slágerük szövegírójának. 

Bár a figyelem középpontjában az ismert előadók állnak, a dalok sikere sokszor nem csak hozzájuk köthető. Mivel a dalok szerzői legtöbbször a háttérben maradnak, a közönség gyakran még a nevükkel sem találkozik. Ha te is szívesen köszönetet mondanál kedvenc hazai zenéidért, íme néhány tipp, hogyan tudod megtenni! Csatlakozz, és mondd el, hogy #kösziadalt!

 Először is töltsd ki a kvízt, hogy megtudd, mennyire vagy képben a hazai dalszerzőkkel!
 Készíts egy fotót, amin bemutatod, mit jelent számodra a zene! Töltsd fel Instára vagy Facebookra, és használd a #kösziadalt hashtaget!
 Ha nem szeretsz fotózni, oszd meg egy Facebook posztban, hogy számodra mit jelent a zene! Tageld a szerzőt és/vagy az előadót, és használd #kösziadalt hashtaget!
 Öltözz zenébe! Van gitáros fülbevalód, mikrofonos pólód vagy hangjegyes zoknid? Jöhet a szelfi a #kösziadalt hashtaggel!
 Bulizz! Október 12-én keresd a csatlakozott klubokat országszerte, tedd fel magadra a hangjegy tetkót, és posztolj! Ne felejtsd el kitenni a #kösziadalt hashtaget!

További információért irány a #kösziadalt honlap!