kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Gáspár Laci: Miriam

Miriam

Álmos reggelen csak néz rám, most is arra vár
Hogy átöleljem végre, s újra magamhoz szorítsam már, ó
Fényes napsugár, fekete szemű álomlány

Álmos reggelen csak hív, szemével int felém
Némán, szavak nélkül kér, mégis hangja egy költemény
Mert egy szívdobbanás, többet ér, mint bármi más

Refr:
Vár egy lány (Vár egy lány)
Vár egy lány (Vár egy lány)
Csak rám

Úgy vártam már (vártam már)
Hogy várjon rám (várjon rám)
Ez a lány

Az idő gyorsan száll (gyorsan száll)
Meg nem áll (meg nem áll)
El sem hinném, több mint másfél éves már

Miriam vár (Miriam vár)
Miriam vár (Miriam vár)
Csak rám
Énrám

Érzem bőre bársonyát, mikor hozzám ér
Haján megcsillan a fény, és a szívem az egekig ér
Ó, Istenem, de szép, földöntúli álomkép

Játék minden perc és minden édes pillanat
Néha mégis sír, de könnyeiből semmi meg nem marad
Mert a szép tündérmesék álmaiban élhet még

Refr:

Benne él minden dal, minden érzés
Ha rámnéz, lelkembe lát
Ma még itt van, de egyszer majd elhívja őt a végtelen világ

Hírek
Hírek

Bemutatkozik a SunCity - a Holnap tali!-musical

HIVATALOS DALSZÖVEG CSAK NÁLUNK!

November 17-én, a SUNCITY - A HOLNAP TALI!-MUSICAL premierjén új műfajt ismer meg a Magyar Színház közönsége. Szente Vajk rendezésében, Johnny K. Palmer zenéivel és slágerfeldolgozásaival bemutatkozik a színház történetének első popmusicalje, főszerepben Csonka Andrással, Tóth Angelikával, Pásztor Ádámmal, és a Holnap Tali! web- és televíziós sorozat sztárjaival.

 SUN CITY - HOLNAP TALI! HIVATALOS DALSZÖVEGEK CSAK NÁLUNK IDE KATTINTVA!

"Izgalmas és sikeres előadás várható, amelynek már csak azért is a Magyar Színházban van a helye, hiszen az alkotók közül sokan itt kezdték pályájukat, többek között a produkcióban szerepet vállaló Csonka András, és Szente Vajk is, az előadás rendezője " - mondta az olvasópróbán Zalán János, a Magyar Színház igazgatója, majd Kirády Attila, a sorozat producere a Holnap Tali!-brand sikeréről beszélt. "A Holnap tali! websorozatként indult, és később kezdte vetíteni a televízió. Ez a szokatlan sorrend egy év alatt 8 millió videóindítást eredményezett" - hangsúlyozta Szente Vajk, az előadás rendezője többek között a SunCity történetének aktualitásaira és a formabontó megoldásokra hívta fel a figyelmet.

"Kirobbanóan energikus története van a darabnak. A népszerűség, a feltétlen érvényesülés, vagy annak szükségtelensége nagy kérdése a fiatal korosztálynak, és igazán jó, hogy erről végre egy színházi előadásban beszélhetünk. - emelte ki Szente Vajk, a SunCity rendezője.- Nagy öröm együtt dolgozni a jövő filmes és zenés színpadi sztárjaival, remélem, jó pár évtizedet eltöltünk még együtt. A tizenéveseket rengeteg inger éri, a színháznak ezzel is fel kell venni a versenyt, Johnny K. Palmer munkáival pedig nagyon progresszív, musicalszínpadon ritkán hallható zenei világot emelünk be az előadásba. A legjobbját nyújtja állandó és ötletteli csapatom, Túri Erzsébet és Kovács Yvette tervezők, és Túri Lajos Péter koreográfus. Az előadás így tele lesz meglepetésekkel, melyek közül az interakció kétségkívül a legfontosabb szegmens: a közönség a mobiltelefonja segítségével határozhatja meg, mi legyen a darab végkicsengése. Így ne döbbenjen meg senki, ha így kezdődik majd az előadás: Kérjük, kapcsolja BE mobiltelefonját!"

 

 

JEGYEK ITT!


INSTA


FACE