kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Fülke: Getto Love

Getto Love

[EXCLUSIVE] zene: Deal Beatz keverés/master: EMBOSS
SZÖVEG:
Trick: A szemed ragyog, mint a legfényesebb csillag. A jelenléted a szürke életembe színt ad. Bébi te és én, mi, maradunk a végén. Az örök háborúmba te hoztad el a békét. Éjjel ketten és a gyertyának a lángja. Melletted, lenni tudod örökké a mába. Rád várnék akár éveket, ezret. Vihar tombol az utcán, ha rossz a te kedved. Ha mosolyogsz miattad nyílnak a rózsák. Ha veled vagyok, perceknek tűnnek az órák. Hűvös éjszakán odabújva melléd. Lázadás a lelkemben, de melletted megtért. Az élet komoly verseny együtt maradunk a pályán. Mert a gettóba tudom ki az, aki vár rám. Másnak tűnő világ mikor elérnek a színek. Arra hallgass mindig, amit diktál a te szíved.

Sala: Az idő segít, hogy ha akarom, felejtek, de minek. Hiszen veled vagyok boldog, nem kell hazudnom senkinek. Szívem választottja már egy életre te lettél. Én leszek a szél, hogyha te repülni szeretnél. A szemedbe nézek, de még mindig látom magunk. Amit együtt, minden érintést, miből másnak nem adunk. Én leszek a boldog, hogyha láthatlak mosolyogni. a legrosszabb napjaidba én akarom a jót hozni. Vehetnék hegedűt, mint prímás, de csak sírna. Minden dallam és a való hidd, el nekem van megírva. Minek álmodnék, ha veled minden perc egy álom. de feltétel nélkül nem bízok, én ez vagyok, sajnálom. Csak úgy nyiss ki egy új könyvet, hogy az előzőt bezártad. Azt hogy milyen vagyok igazából csak te láttad. Minden ékszer közül te a legfényesebb medál vagy. Nem hordalak, csak őrizlek, a szívembe bezárlak.
Trick: Ha szomorú vagy, bohóc lennék, csak nevess. Csókolom a szád, érezni akarom, hogy szeretsz. Nem kellett beszéd, egy pillantásból levágtam. Sok vita, félrelépés nagyon sokat hibáztam. Kiülök az ablakba itt voltál nem feledem. Hallom esőcseppeket, hogy kopognak az ereszen. Nem változom, meg soha tudod te is most már. Hiába vagyok rossz fiú te visszajöttél hozzám.

Sala: Megjelenek az álmodban, megjelenek az életben. Te vagy az első, nem csalódtam az énedben. Hunyd le a szemed, én vigyázok rád. Most már tudom az életemből te hiányoztál. Én leszek a nap, akire felkelhetsz. Én leszek az éj, akire lefekhetsz. Én leszek a szerető ki nem hagy már el. Én leszek a szerelem, ami nem száll már el.

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.