dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Angel: Visszakaplak (promo)

Visszakaplak (promo)

Ha egyszer visszakaplak téged el nem engedhetlek többé, mindig maradj mellettem kérlek ne válj számomra köddé, letörtél engem párszor ennek legyen itt a vége!
Tegnap fülembe súgtad: Feladom!
Én ma azt kiáltom:még ne!
Elégne a szívem ha a szikra más által gyúlna lángra, szádra helyezném a kezem, így több angyal rám nem várna.
Szárnyra kell egy újabb dallam, engedd, hogy én is halljam, majd ha eljön a pillanat úgyis rájövök, hogy baj van.
Halkan hallatom a hangom érzem most már itt vagy, az egyetlen személy aki a lelkemben mély nyomot hagy. Tessék itt a szívem kulcsa és egy régi rozsdás lakat mert míg te benne élsz addig más előtt úgyis zárva marad, másra ragad majd az átok én szerelem felhőt látok, hogy egyszer megszűnjön létezni arra rég hiába vártok.
A boldogságba mártott nyíl még senkinek sem ártott, ahol a rémálmomra gyűlölet most a szeretet várt ott.

Hírek
Hírek

Tha Shudras - Varázsige DALPREMIER

Hagyd, hogy elbűbájoljon a Tha Shudras!

Ebben nehéz időszakban igazán rászorulunk az önzetlen pozitivitásra.  A Tha Shudras segít mindenkinek aki igazán pozitívan szeretné újrakezdeni a mindennapokat.

"A mendemondák szerint a dalban hallható idézetek; Depresszió, Negativitás, Betegség, Szomorúság, Rosszakarók és hasonló Sötét Energiák elűzésére szolgáló POZITÍV MANTRÁK!'

Eredetileg egy réten szerettük volna kántálni a napnak, de végül a lógó esőláb miatt, egy elhagyatott, romos épületben lelt otthonra a szeánszunk, amit aznap kellett SOS átszervezni...

A videóklipet ezúttal a volt X-Faktoros Vince Lizával készítettük"- avatott be minket Molnár Tibor aka Freddie Schuman az együttes frontembere.

Hallgassátok, szeressétek az új dalt