kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Twister: Twister

Twister

Mint a szellem a palackban:
Te nem zavarod őt csendbe' van,
Úgy, ahogy a város vihar előtt.
Ahogy elfut az állomás
Nincsen a peronon senki más.
Elrejtőzöl te is magad elől.

Csak átvered önmagad:
Ami benned van, az ottmarad,
Valami őrület kell ma, hogy elveszítsd.
Rázd meg magad és elhiszed, Hogy ezt a jövőt nem ismerheted
Készen áll az út felfelé.

(Refr.:)Ami reggel még csak ébresztő, az délben harangszó.
Ahogy minden napod, lehet ez is utolsó.
És jön a tűz és kétszer éget ma el.
Árad a víz, ami elsodor, lenyel
Forog a szél és te félted önmagad,
De ez a twister, ami ha elkap elragad.

Sosem hinnéd el,
Hogy senki nem lehet kivétel.
Ez a járat nem ingyenes és rajta ülsz.
Gyerünk, kösd be magad és kapaszkodj!
Nincs már idő, hogy panaszkodj.
Készen áll az út felfelé.

(Refr.)

Még álmos az utca, valami készül, valami jön.
Fáradt az arca az égnek odafönn.

És jön a tűz és kétszer éget ma el.
Árad a víz, ami elsodor, lenyel
Forog a szél és te félted önmagad,
De ez a twister
Maga a tűz és kétszer éget ma el
Zúdul a víz, ami elsodor, lenyel
Te vagy a szél és te félted önmagad
Rohan a twister
Repül a twister
Veled a twister
Igen, ez a twister, ami ha elkap, elragad

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.