kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
FankaDeli: Magadban bízz

Magadban bízz

Refrén(x2):
Magadban bízz, nekem ne higgy el semmit
Azért jöttem, hogy segítsek ennyit
Tudni csak azt lehet, amit átélsz
Jól érzed belül, ne hidd, hogy ráérsz!

Életre ítélve - sokan így látják
Kiskoruk óta haláluk várják
Az álmod megzavarom, ideje felkelni,
A mai naptól a maszkokat levenni!
A haraszt nem zörög, ha nem fúj a szél
Mindent visszakapsz, amit megtettél
Azért mondom el, mert én megjártam
Jó nagyot felköptem, aztán alá álltam
A negyedikről repültek a tojások
Fájó volt nézni, ahogy kupán vágott
De ez nem segítség, rájöttem lassacskán
Mint hogy ha saját hibáid rád hagynám
Amikor eltaknyolsz, ott állok fölötted
Nyújtom a kezem, a többiek röhögnek
Ez a különbség, de őket se gyűlöld!
Emlékezz, az álom téged is elbűvölt

Refrén(x2)

Magadért tenni kell, elmondom ezerszer is
A demokrácia gyilkos pestis
Végigsöpör kerek e világon
Elég volt belőle! - veletek kiáltom
Vezető kéne, nem öltönyök hada
Aki akkor se farkas, ha túl sok a birka
Aki előre látja, hogy miből mi nő ki
Aki nem akar egy szemet se kilőni
Az én munkám hozott anyagból épít
A Földön az egyik legnagyobb tévhit, hogy
Aki nincs veled, az az ellenség
Ha valóban így lenne, nem is reppelnék
Amíg a népemet pártokra osztják
Nem fog lábra állni az ország
Amíg az életed fekete és fehér
Nem is értheted, hogy mi mennyit ér

Refrén(x4)

Hallgass bele

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.