kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Hold X True: Elszalasztott esély

Elszalasztott esély

Füstös kocsmák világában eszedbe jut sokszor,
hogy mindaz, ami történt veled miként indult egykor. Hová lettek a porrá zúzott megvalósult álmok? Valójában tovább élnek, csak te kerültél távol. Gyermekeid, kiket a szükségben gyáván magukra hagytál,
nincs kifogás, nincs bocsánat, magadra maradtál! A felelősség helyett a könnyebb utat választottad, ezt nehéz lesz most elhinned, de semmivel nem tartoznak. Fokról fokra nőtt a táv, míg minden szál elszakadt, csak fájdalom és szenvedés, mi mögötted maradt. Épülj újjá romjaidból, talán újra kezdheted, de kerülj ki az életükből, nem téphetsz fel sebeket! Miről álmot formálsz ma, a tiéd volt egykor mindaz, de a kocsmák bűzös mélyéről, semmit meg nem oldasz! Érzelmeket gyilkoltál, ez nem változhat vissza, hagyd, hogy maguk éljenek, kiket te hagytál magukra. Talán elölről kezdheted, az esélyed most sem nulla, de nem hiszem, hogy képes lennél, esélyeiddel sosem éltél. Az általad vert hullámok közt vergődsz és mártírt játszol, míg összecsapnak a fejed felett, hogy végül ki sem látszol. Egykor a tiéd volt minden, vissza többet nem tér, önmagadat okolhatod, amiért ez lettél... Talán elölről kezdheted, az esélyed most sem nulla, de nem hiszem, hogy képes lennél, esélyeiddel sosem éltél. Az általad vert hullámok közt vergődsz és mártírt játszol, míg összecsapnak fejed felett, hogy végül ki sem látszol.

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.