dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Hold X True: Elszalasztott esély

Elszalasztott esély

Füstös kocsmák világában eszedbe jut sokszor,
hogy mindaz, ami történt veled miként indult egykor. Hová lettek a porrá zúzott megvalósult álmok? Valójában tovább élnek, csak te kerültél távol. Gyermekeid, kiket a szükségben gyáván magukra hagytál,
nincs kifogás, nincs bocsánat, magadra maradtál! A felelősség helyett a könnyebb utat választottad, ezt nehéz lesz most elhinned, de semmivel nem tartoznak. Fokról fokra nőtt a táv, míg minden szál elszakadt, csak fájdalom és szenvedés, mi mögötted maradt. Épülj újjá romjaidból, talán újra kezdheted, de kerülj ki az életükből, nem téphetsz fel sebeket! Miről álmot formálsz ma, a tiéd volt egykor mindaz, de a kocsmák bűzös mélyéről, semmit meg nem oldasz! Érzelmeket gyilkoltál, ez nem változhat vissza, hagyd, hogy maguk éljenek, kiket te hagytál magukra. Talán elölről kezdheted, az esélyed most sem nulla, de nem hiszem, hogy képes lennél, esélyeiddel sosem éltél. Az általad vert hullámok közt vergődsz és mártírt játszol, míg összecsapnak a fejed felett, hogy végül ki sem látszol. Egykor a tiéd volt minden, vissza többet nem tér, önmagadat okolhatod, amiért ez lettél... Talán elölről kezdheted, az esélyed most sem nulla, de nem hiszem, hogy képes lennél, esélyeiddel sosem éltél. Az általad vert hullámok közt vergődsz és mártírt játszol, míg összecsapnak fejed felett, hogy végül ki sem látszol.

Hírek
Hírek

Klippel együtt jelent meg a "Soha se mondd" feldolgozása

Hernádi Judit legendás dala újragondolva

Hernádi Judit legendássá vált dalát a „Sohase mondd”-ot dolgozta fel 113 Music, azaz Harót Balázs és Gem-B. A Hernádi Judit búgó hangjára készült szerzeményt most modern és újragondolt köntösben ismerheti meg a közönség.

A Döme Zsolt, Verebes István és Hernádi Judit nevéhez köthető szerzeményt eddig még senki sem dolgozhatta újra, a szerzők azonban most engedélyezték, hogy elkészüljön 2019-es változata, sőt, még maga a színésznő is feltűnik a klipben.

Az eredeti dal 1979-ben született, majd 1980-ban az Örökség című filmben hangzott el először a nyilvánosság előtt. 40 évvel később Ferencz Péter "Peet" hangszerelte át. A hegedűs-énekes, dalszerző, zenei producer, a nemzetközileg elismert, többszörös Billboard listás pop-funk-jazz zenekar, a Peet Project alapítója mindig is nagyon kedvelte az ismert szerzeményt, ahogy a vokalistaként, táncosként és zenekarvezetőként ismert 113 Music, és az 1996 óta tevékenykedő zenei producert és dj Gem-B is, így a három alkotó kifejezetten élvezte a közös munkát, és a dal újraértelmezését.

A dalhoz egy nem szokványos képregény klip is készült, nézzétek, szeressétek!

Az eredeti dalszöveget a Zeneszöveg.hu-n ITT  találjátok!