kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
HT3: Várlak téged feat. MCDC

Várlak téged feat. MCDC

MCDC.. HT3..Gyere érezd bébii

Tomi:

Mit vártál,hogy majd én megyek majd én megyek utánad
Látod nem ismersz engem, nem is akarsz engem, rajtad nem is érzem..Neked nem kell,neked nem kell a szó s ne mond azt hogy higgyem el majd így lesz jó..inkább te hidd el hidd el, hogy vártam rád, még most irs várok rád, még mostis még mostis

Refr:
Várlak téged tudom, hogy így akarod.Oda vagy értem, mond el hogy mért tagadod. hisz most is érzem tudom hogy így akarod, én most is így akarom még most is még mostis.. (2x)

Tomi:
Még most is, te is tudod, hogy mennyire, De bárhogy is, nem számíthattam semmire..Hogyha egyszer merek álmodni rólad, kimondja azt a szót és a fülembe súgja..gyengéden ölelem testünk összeforr újra és újra..a holnap álmodni fog megint majd róla.

Refr.

MCDC:
Még most is csak rád gondolok, tudom jól, hogy messze van az otthonod de én érted teljesen odavagyok mert minden éjjel veled álmodok, amikor felébredek és kinyitom a szemem, ott állsz előttem kedvesem..engem csak a szívem irányít mert nincs aki engem megállít, bennem dolgozik az érzelem, hogy mit akarsz meg sem kérdezem, nagyon látszik rajtad, hogy játszol velem hétfőn, kedden, pénteken a hét minden napján találkozom veled és te mindig csak az agyadat teszed, mért mért mért jó ez neked inkább add nekem a szíved.

Refr.2x

Hírek
Hírek

Animal Cannibals hírözön

Nem mondhatni, hogy alig történt valami az Animal Cannibals háza tájékán, hiszen a következő újdonságokkal rukkolnak elő a fiúk, rajongóik legnagyobb örömére:


1. "Megkaptunk a magunkét!" – A Március 15-e alkalmából idén is kiosztásra került Máté Péter díj egyik tulajdonosa az AC lett
2. "Szuperkorong" – 2019. április elsején jelenik meg Az eddigi legYObbak
 címmel a limitált számban elérhető mp3 válogatáslemez, 89 teljes dal egy korongon.


3. "Zenétlen" – Milyen lehet, ha egy videóklip alól kivesszük a zenét? Unalmas? Áh, dehogy! Ha ismered az eredeti videóklipet (Budapest nyáron) akkor ezen biztosan jót fogsz mulatni:
https://www.youtube.com/watch?v=T3PsV7sqvPU


4. "Jubileumi" – Save the date: 2019.08.18.
Az év legnagyobb kannibál koncertje idén a Budapest Parkban lesz.


5. "Tarolnak" – megjelent az egyedülálló, 10 perces rap himnusz új videóklipje.


Az Animal Cannibals további dalszövegeit, videóit ITT találod.