kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
FankaDeli: Alkohol mámorban

Alkohol mámorban

Alkohol mámorban úszik a testem
A gyönyör megtalált pedig nem kerestem
Csak gondoltam iszok valamit, úgyis vége
A napnak, maradunk megint itt a trébe’
Sosem volt vígjáték, mégis nevetek
Az élet dolgain néha megrettenek
Hogy komolyan veszem a legnagyobb tréfát
Katapult, S.O.S. , gyújts egy rakétát
A némát eltapossák, úgyis te is
Terjed a valóság, mint régen a pestis
Pest is és vidék már egyaránt érti
Hogy csak az profitál aki, maga méri
Sült krumpli kólával, média varázslata
Túl bő a húgodra, add oda az anyádnak
Pult végén az a lány kacéran méreget
Fantáziám diktál, biztos szép lehet
Meztelenül az ágyamon ő táncol
- Hol vagyok ? Héj-héj-héj a rendőr rám szól
- Fasznak látszol, - Igen, te vagy a főnök
Minek álljak fel, ha mindig ellöktök
Háromszor veri majd kenden ezt vissza
Karatebajnok leszek én, mint Linda
Lent a kocsit feltörik, viszik a CD-t
Nálad a zseblámpa, nálam a térkép

2x :

Whisky kóla sajttal, sok fura gondolat
Ne tagadd kislány, tetszik-e ott oldalt
Az a srác ott a pult végén a bárnál
Ő lesz a tiéd rám hiába várnál
Szájszagtól mentes, reggeli levegő
Ha neked úgy jó lenne, egyszer én, egyszer ő
Profitot felezem, részedet pattintom
Mondtam hogy sörre sose jó a cavinton

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.