kereső
Kereső
Betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
FankaDeli: Ez az ország

Ez az ország

"Mi van a világban, ez az ország egyenesen a pokolra jut"

Verse/AllinOne:

Mint egy fals nyögés egy pornófilmben, néha még elhiszem
Hogy megváltozhat minden
Aztán észbe kapok, nézd a nagyok
Szívják a szivart, itt szinte minden szinten
fel van osztva a terület
És aki ott ül a dzippben, az kaparja ki magának a legnagyobb gesztenyét
Vagy utánozd a módszerét, vagy kussolj, és szokd meg a trét
Azt locsold még, mert senki nem tesz rá, ha kicsi a tét
Az óvadék majd beüt itt, és a szemedbe nevetnék
Bár kinyírtam a családod, de jattoltam az államnak
Sértett kerül kalitkába, hiába támadnak
Az ügyvédeim kiforgatnak, dupla csavar téged basznak
Mit ugráltál pici aggyal, nem tudtad fejjel falnak
Menni mindig káros lehet
Ez a törvény most mit tehet
Itt a stukker, lődd szét fejed
Sok öltönyös nevet
Hiszen minden gyerek tudja, hogy fönt ott azok a bácsik
Ha jó bizniszt ajánlasz, sose mondanak ácsit
A portás meg csak ásít
Megint vesztettek a mieink
Biztonságban nem vagy sehol
Se bent, sem idekint
Főokosok kaszálják a zsír jattokat naponta
Engem lemeszel a zsernyák, mert gyalog mentem a pirosba
Mint Kvarg Lipót és Sziporka, túljárok majd az eszeden
A puskámat csőrre töltöm, a dzsointomat megtekerem
Te bepisálsz a félelemtől, én meg csak nevetek
Aztán elrettentő példaként ismerik majd a nevetek

"Hogy Ön ? Felmondok, nem kell kifizetni, hagyjon békén, seggfej"

Hírek
Hírek

Extra nyereményeket ad a Fülesbagoly Tehetségkutató

Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. Az előválogatót követően a döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

 

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat nyernek, például fellépést az AWS, a Honeybeast és az Intim Torna Illegál zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Bencsik Sándor emléknapon a Republic társaságában. A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes AudioTechnica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. március 12. éjfél.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával. 

 

További információ itt.

 

Facebook-esemény pedig itt.