dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Gipsy All Stars: Sexy senorita (didi)

Gipsy All Stars - Sexy senorita (didi)

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Gipsy All Stars
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 8, összesen 6830 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Sexy senorita (didi)

hé sexy senorita,te gyönyörű lány meg babonáztál,gyere válassz engem,
hé sexy senorita,kicsi huanita,járjad a szambát,döntsd el ki választasz hát.
mond,hogy ez a tuti mond ,hogy ez a tuti mond, hogy ez a tuti rázzad béjbe, mond ,hogy ez a buli mond ,hogy ez a buli jó neked édes.

az édes együtt a tánc parketten,mert mindig ien latin nőt kerestem.
bá - ró állj be a sorba báttya ,hogy a góré virítja a lóvét a csaj levágta.

testvérem hiába teszed magad a lány az enyém még ma éjjel,meg beszéltem vele húzza le a pénzed ,érted én meg eliszom szépen,tudom mi lesz a vége,hogy az ágyamból ki mulatunk téged.

hozom stílusom na meg a ritmusom ahogyan tekered a tested el ájjulok
bá - ró az asszony otthon vár ,én még maradok mert tudja megérkezett itten a sztár .

engem akar ez a csaj én tőle egy nevet várok igen : bá - ró , bá - ró. magadat hiába sztárolod a gádzsit azt várhatod ,csak nekem táncol és ezt láthatod.

hé sexy senorita te gyönyörű lány meg babonáztál,gyere válassz engem,
hé sexy senorita kicsi huanita járjad a szambát,döntsd el ki választasz hát.
mond,hogy ez a tuti mond ,hogy ez a tuti mond hogy ez a tuti rázzad béjbe, mond ,hogy ez a buli mond ,hogy ez a buli jó neked édes.

hé béby sexy lady,na gyere közelebb nemkell most félni,magamat neked adom ha te is ezt akarod na gyere babám lazán ez a te feladatod.

ahogyan rázod a tested huaníta ,te vagy az a nő akit láttam már,tegnap az uccán sétáltál,hé ó,gyönyörű senoríta.

figyelj mivel csábítom én el őt,mellettem úgyse lehetsz az aki elviszi a nőt,hiszen megtettem nyertem ez lett a veszted ájj le oszt papa inkább figyeld a mestert.

az mondod nekem figyeljek oda mégis a huaníta velem jön haza ,mert szereti a formám ahogyan vakerom ahogyan táncolok és ahogy mulatok.

hé sexy senorita te gyönyörű lány meg babonáztál,gyere válassz engem,
hé sexy senorita kicsi huanita járjad a szambát,döntsd el ki választasz hát.
mond,hogy ez a tuti mond ,hogy ez a tuti mond ,hogy ez a tuti rázzad béjbe, mond ,hogy ez a buli mond ,hogy ez a buli jó neked édes.

hiába minden srácot már az elején engem választott,nektek csak mindent megjátszott ,mindanyiótok rá fázott.

ó-ó engem akar ez a lány a fülembe súgta,hogy kíván,megadom neki azt ami jár ,igazi gigolo srácra vár.

tiszta viccek vagytok labdába nem rúghattok nála (nála) ,hidd el én vagyok minden álma . é-é senkinek nincs esélye a senoríta rég enyémlett
ez a lány ,engem választ máááár.

hé sexy senorita te gyönyörű lány meg babonáztál,gyere válassz engem,
hé sexy senorita kicsi huanita járjad a szambát,döntsd el ki választasz hát.
mond,hogy ez a tuti mond ,hogy ez a tuti mond ,hogy ez a tuti rázzad béjbe, mond ,hogy ez a buli mond ,hogy ez a buli jó neked édes.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Pogány Induló az MVM Dome után a Plázst is meghódítja

Nem csak az egyre melegebb, Balatonba csábító idő miatt érdemes ezen a hétvégén célba venni a siófoki Plázst, hanem a felejthetetlen koncertélményekért is. 


Pénteken Ákos érkezik Rockturnéjával, majd Rakonczai Imre zongorajátékára búcsúztathatjuk az estét, míg szombaton Pogány Induló robban be a Balaton nagyszínpadára, a hajnalt pedig a Necc Partyn köszönthetjük majd.

 

A hétvégét június 7-én Ákos koncertjével kezdhetjük a Plázson, aki ezúttal Rockturnéjával és új dalaival, az Ember maradj-gyal és a legfrissebb, Kegyetlen szerelemmel örvendezteti meg rajongóit. Koncertje után érdemes betérni a Plázs Arénába is, ahol Rakonczai Imre Blue Piano estjén feledkezhetünk bele a dalokba.

 

Szombaton a Plázson tavaly debütált, az MVM Dome-ot pedig idén már önállóan megtöltő Pogány Induló veszi be a nagyszínpadot, ráadásul igen erős vendéggárdával érkezik.  


„Nagyon jó koncert volt, monumentális élményekkel gazdagodtam! A Balaton, a naplemente, a közönség mind hozzáadtak a maradandó élményhez” – meséli tavalyi plázsos koncertjéről. „Idén is hasonló katarzisra számítok, ráadásul a teljes zenekarommal léphetünk színpadra, amit már nagyon várok, hiszen az MVM óta ez lesz az első koncertünk újra együtt. Mindehhez még az is hozzátesz, hogy VZS és Ótvar Pestis barátaim is ott lesznek, na meg Missh is velünk tart ezúttal, úgyhogy biztos robbantani fogjuk a Plázst.” És hogy mit jelent számára a Balaton? „A magyar tengert, mint valószínűleg a legtöbbeknek: nyár, haverok, buli, lángos, vízibicikli és persze csobbanás. Bár egyszer véletlen majdnem belefulladtam, úgyhogy azóta maximális tisztelettel tekintek a Balatonra” – mondja Pogány Induló, akinek koncertjét követően is folytatódik majd a buli a Plázson.


A Balatonra érkezik az ország legnagyobb házibulija, a Plázs Arénában a Necc Party dübörög hajnalig, úgyhogy ezen a hétvégén is irány Siófok!





Fotók: Plázs